Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
onlarin zamanina dikkat edin ustad mt4 leri ingiltere zamanini kullaniyor bize gore 3 saat fark var. zaman farki. yani bizde saat 3 iken onlarin grafigindeki barlar 12 gorunuyor.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman Odl den uzak durun saat su an 2:30 ve adamlar Sydney dıye yenı actı..
Tam 3 saat gerıden gıdıyor bunlar...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronlarin zamanina dikkat edin ustad mt4 leri ingiltere zamanini kullaniyor bize gore 3 saat fark var. zaman farki. yani bizde saat 3 iken onlarin grafigindeki barlar 12 gorunuyor.
bunuda dusundum ama netinvest nıye dogru gosterıyor o zaman , onu anlayamadım...
Yorum
-
grafiklerin ve ortak zamanin ayni olmasi gerekir bende bu tongaya dusmustum ama sonra anladim bu mt4 un zamani greenweech zamani onun icin insani sasirtiyor yoksa hersey normal olmali.neden boyle yapmislar sanirim serverda karisiklik olmasin diye sadece kendi zamanlarini kullaniyorlar.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunuda dusundum ama netinvest nıye dogru gosterıyor o zaman , onu anlayamadım...
netinvest UWC yada baska broker mt4 leri bulunduklari bolgenin saatini kullaniyorlar. bir ara nunu ile bunu konusmustuk hatirlarsaniz gecen ay.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Arkadaşlar,
Sanırım yeni bir aracı kurum arayışı var topic'de.
Dino'nun da hizmet aldığı Open E Cry'ı öneririrm.
Eskiden Dino'dan işlem yapıyordum. OEC'a geçmeye karar verdim. Tabii Dino buna bozuldu, hatta galiba engellemeye çalıştı ama sonuçta geçtim.
Aynı platform için daha az komisyon ödüyorum artık.
Yorum
-
tesekkurler bu kurumu nasil buldunuz dino sanki kendi yapiyormus gibi izlenim veriyordu. tebrikler.GetLost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar,
Sanırım yeni bir aracı kurum arayışı var topic'de.
Dino'nun da hizmet aldığı Open E Cry'ı öneririrm.
Eskiden Dino'dan işlem yapıyordum. OEC'a geçmeye karar verdim. Tabii Dino buna bozuldu, hatta galiba engellemeye çalıştı ama sonuçta geçtim.
Aynı platform için daha az komisyon ödüyorum artık.
sn getlost ismindeki gibi bizi OPEN E CRY bizi ACIK E(LEKTRONIK) AGLA
bizi aglatmasin bu sekilde sakin.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Sn Dantes,
Dino'nun verdiği izlenime inanmamak lazım. Platform üzerinden chat modülünü kullanarak sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım. TR ofisteki arkadaş sanki Amerika'da yaşıyormuş havalarında Türklerle iş yapmaya çalışıyor. Neyse o konulara girmeyelim.
Ben şu an aradan komisyoncu şirketi çıkardım, mutluyum.
Dino'dan gelen günlük statement'larda OEC yazıyordu.
Ben de OEC ile doğrudan kontak kurdum. OEC'a, Dino'da kayıtlı olan e-mail adresimle başvurduğum için iki şirketin arasındaki centilmenlik anlaşması gereği ilk önce benimle çalışmak istemediler. Dino'daki hesabımı tamamen kapattığımda ise itiraz edemediler.
Valla ağlatır mı bilemem. En az Dino kadar güvenilir olmalı.
Zaten iki şirketin hesap numaraları filan hep aynı...
Yorum
-
inanirmisiniz son 1.5 aydir bu brokerleri okuyorum arastiriyorum bu firmayi hic gormedim desem yalan olmaz. arkada kaliyor sanirim bunu sebebi IB ligi oner cikarmasi mi acaba. yani araci kurum olusturmus bir suru sanirim. direk calisan cok azdir bu yuzden cunku bulmak zor yada gorunur degil.GetLost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Dantes,
Dino'nun verdiği izlenime inanmamak lazım. Platform üzerinden chat modülünü kullanarak sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım. TR ofisteki arkadaş sanki Amerika'da yaşıyormuş havalarında Türklerle iş yapmaya çalışıyor. Neyse o konulara girmeyelim.
Ben şu an aradan komisyoncu şirketi çıkardım, mutluyum.
Dino'dan gelen günlük statement'larda OEC yazıyordu.
Ben de OEC ile doğrudan kontak kurdum. OEC'a, Dino'da kayıtlı olan e-mail adresimle başvurduğum için iki şirketin arasındaki centilmenlik anlaşması gereği ilk önce benimle çalışmak istemediler. Dino'daki hesabımı tamamen kapattığımda ise itiraz edemediler.
Valla ağlatır mı bilemem. En az Dino kadar güvenilir olmalı.
Zaten iki şirketin hesap numaraları filan hep aynı...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
ben fxcm usa dan hesap açtırdım.micro hesap.şimdilik gerçek hesap ile denemeler yapıyorum.mq4 te grafik takip edip kendi ekranından alım satım gerçekleştiriyorum.şimdilik sorun gözükmüyor.1 pip e filanda kapatıyorum.oto stop da var.bir inceleyin isterseniz.spread farkları 1-2 pip arasında.
Yorum

Yorum