Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hdioxyde
    Demirbaş
    • 04 Mart 2009
    • 84

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    % 91 'e gelmıs, % 100 den sonra sı yok, son jubılesını yapıyor, en fazla 1 uzun bar daha ceker ondan sonra tıss kalır...

Tepenın bır altı olabılır, tepe nın kendısı olur.

Dokumanda da % 100 reversal yazıyordu, yazan dan daha mı ıyı bılecegız.
    Jübile demişken, bununla ilgili bir çalışmam var... Bugün buradan yayınlamaya çalışacağım...
    Illegitimi non carborundum

Yorum

• hdioxyde
      Demirbaş
      • 04 Mart 2009
      • 84

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Arkadaslar bu formul tanidik geldi ms hali olunca baktim bende var. 21 hali bu klasik asiri alim satim indikatoru. aynisi var bende 100* onde degil onde sonda iyimi?
      bunu mt4 hali prob.meter mi simdi. mt4 uzerine bunu nasil cizdirtiriz.
      hatta bunuda bosverin gene altindan komik birsey cikti yuzlercesi vardi sn teo da sn hdioxyde da muhtemelen. klasik cci da 20 yada 24 yapin ayni sekil cikiyor hatta daha iyisi. eger ferrux denen kisi bunu allayip pullayip prob. meter gibi mi satiyor simdi dogrumu anliyorum.
      bende gecen yazdim trend takip eden bir sey vardi heh synergy idi oda ma3 ma8 idi bollingerli. ama adamlar bu budur demiyor gizli karisik sihirli birsey gibi anlatiyorlar.para alacaklar yada unlenecekler ya sonunda.
      olay bu bizleri bousna ugrastirip posteki saydirtiyorlar.
      Aynı göstergeden bahsediyorsak Stochastic'in %k'sıdır bu...

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Jübile demişken, bununla ilgili bir çalışmam var... Bugün buradan yayınlamaya çalışacağım...
        aman yanlis anlamis olayim. siz jubile yapmayin.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
          ....................
          • 06 Aralık 2007
          • 809

Prob meter daki indice strengt formulunde 30 dak. için 24 sayısını 48 yapıyorum. Gosterge gayet güzel işliyor gibi gözükmekte..

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Prob meter daki indice strengt formulunde 30 dak. için 24 sayısını 48 yapıyorum. Gosterge gayet güzel işliyor gibi gözükmekte..
            tesekkurler kutunuz dolu imis mesajlar geri donuyor dostum
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• mozkan
              Aktif
              • 28 Mart 2009
              • 125

topiğin sistemli müdavimleri, eurusd paritesinde sadece nisan 2009 için 60 dakikalık datalarda teorik sistem getirinizi yazabilir misiniz? nisan ayı için net 819 pip teorik getirisi olan al sat strateji demetinde, uğraşmaya değer mi üzerinde stop revize, gece poza devam etme kurallarını gözden geçirmek için soruyorum, yanlış anlaşılmaya.
              There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
              most importantly unknown unknowns.
              Trader Vic

Yorum

• hdioxyde
                Demirbaş
                • 04 Mart 2009
                • 84

Xyde-Jubile 1

Aşağıda kırmızı barlardan sonra ne oldu hatırlayan var mı? Grafik VOB saatlik

--------------------------------

Ya da EURUSD 4H bu grafikte bu mavi bardan sonra neler oldu?

Yorum

• hdioxyde
                  Demirbaş
                  • 04 Mart 2009
                  • 84

Xyde-Jubile 2

Bilen biliyordur ama sizi çok merakta bırakmayayım:

Bu VOB:

Yorum

• bgungor68
                    ....................
                    • 06 Aralık 2007
                    • 809

VOB 40,000 GİTTİ, digerde 1,30xxx gitti.. aha ben son gun olarak değerlendirdimdi..

Yorum

• hdioxyde
                      Demirbaş
                      • 04 Mart 2009
                      • 84

Xyde-Jubile

EURUSD Hikayesi ise biraz daha uzun:

Daha bitmedi devam ediyoruz:

Ve hatta:

Bu hikayenin ana fikri ise birazdan geliyor.

..

Yorum

• hdioxyde
                        Demirbaş
                        • 04 Mart 2009
                        • 84

Xyde-Jubile Ana Fikir

Bu hikayenin ana fikrini açıklamadan şunu belirteyim barları ben elle boyamadım, çok çok basit bir Metatock formülü girilmiş bir expert bu...

Herkesin üstünde hemfikir olabileceği bazı kabullerden yola çıktım.
                        • Trend bir aşırı alım ya da aşırı satım halidir.
                        • Trend dönüşü bu aşırılığın doyum noktasıdır.
                        • Doyum noktasında ya ani bir dönüş, ya da 1-4 bar arası yatayda gösterge rahatlatılması olur.
                        • Yatayda geçen bu 1-4 bar sırasında ya mal dağıtılır ve trend döner, ya da yeni eller mal toplar ve trend bir o kadar daha gider...

Yukarda anlattığım maddeleri ben trading'in temeli olarak algılıyorum ve mantıklı bir itiraz varsa gelişmek adına dinlemekten büyük keyif alırım.

Burada kritik olan bu aşırılığın doyum noktasını doğru tespit etmekte...Ve buna uygun bir strateji geliştirmekte.

..

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu hikayenin ana fikrini açıklamadan şunu belirteyim barları ben elle boyamadım, çok çok basit bir Metatock formülü girilmiş bir expert bu...

Herkesin üstünde hemfikir olabileceği bazı kabullerden yola çıktım.
                          • Trend bir aşırı alım ya da aşırı satım halidir.
                          • Trend dönüşü bu aşırılığın doyum noktasıdır.
                          • Doyum noktasında ya ani bir dönüş, ya da 1-4 bar arası yatayda gösterge rahatlatılması olur.
                          • Yatayda geçen bu 1-4 bar sırasında ya mal dağıtılır ve trend döner, ya da yeni eller mal toplar ve trend bir o kadar daha gider...
                          Yukarda anlattığım maddeleri ben trading'in temeli olarak algılıyorum ve mantıklı bir itiraz varsa gelişmek adına dinlemekten büyük keyif alırım.

Burada kritik olan bu aşırılığın doyum noktasını doğru tespit etmekte...Ve buna uygun bir strateji geliştirmekte.

..
                          hayir olmaz zaten swing yerine en guvenli trade alanlarinda olanlar hakkinda cok net bir cozumleme. asiri alim yada satim az cok biliniyor ama period ve donusu bilmek en ustu yada en alt noktanin iyi tespiti bunlar cok zor yada kismete kalmis. ama gorulen isaretlemeler bu cok zor konuya cozum getirmis gozukuyor.merakla bekliyoruz.1-4 bar hangi periodun o da onemli. donus mu duzeltmemi iste bu bilinebilirse daha iyi trade edilir.

Yorum

• bgungor68
                            ....................
                            • 06 Aralık 2007
                            • 809

Trading temellerine itirazım yoktur. Kesinlkle katılıyorum. Doyum noktası belirleme aşamasında LREG ein ust bantına bakıyorum. Ustten/Alttan kırıldıgını ancak 2 veya 3.barda anlayabliriz. Vob ta İndice Strengte %91 ustunde bütün gun durdu. Kırılma olmadı. Ancak Haziran vadede kırılma gözüktü.

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

Trading temellerine itirazım yoktur. Kesinlkle katılıyorum. Doyum noktası belirleme aşamasında LREG ein ust bantına bakıyorum. Ustten/Alttan kırıldıgını ancak 2 veya 3.barda anlayabliriz. Vob ta İndice Strengte %91 ustunde bütün gun durdu. Kırılma olmadı. Ancak Haziran vadede kırılma gözüktü.
                              lreg deki sorun genisleme ust banda degip orta banddan geri donus yapip genisletme olunca insan terste kaliyor. ama kanal hareketinde muhtesem.
                              yada iki tane 30 dk bekleme cok buyuk zaman hareket surekli degilse karin buyuk kismi gidiyor.yada buyuk zararlara insanin psikosu dayanmiyor.
                              dun gece yaptim mesela usd/chf de 110 dolar zararda idi sl tp yazip yattim. sabah kalktim karli kapanmis ama ben izlese idi saat 2 de kesin dayanamazdim.

Yorum

• hdioxyde
                                Demirbaş
                                • 04 Mart 2009
                                • 84

Aynı yere farklı açılardan bakıyoruz. Birbirini konfirme etmek için kullanabiliriz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information