tekfn 3,46 kalktı
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
tekfen yarını bekleyebilir kanaatindeyim.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekfen hazırlıkta

Gerçekçi ol İmkansızı gerçekleştir...
Yorum
-
-
Aminserdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİstanbuldaki çatışmada şehit olan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet,
yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah herkese sabır versin..
Yorum
-
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGusgr; 1.32 veya üzeri kapatırsa;
bi potin grafiği yakışır artıkım..
Hocam daha az önce ayni seyi düsünüyordum... Bu seviyelerden kapatmasi senedi costurmasi gerek demistim.... Hadi hayirlisi...
Yorum
-
44 numara giyiyorum.provaya gerek varmı acaba................mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGusgr; 1.32 veya üzeri kapatırsa;
bi potin grafiği yakışır artıkım..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
rafetozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbir güç,Türk devletini ve milletini zaafa uğratamaz,bu bizim genetik özelliğimizdir.
Dışardan yıkılmayacağımızı bilen,düşmanlarımız,tarihteki 16 Türk devletini iç kargaşalarla yıkmayı başarmışlardır.Bu yüzdendir ki,daima,kararlı ve planlı iç kargaşa yaratılmaktadır.(alevi-sünni,sağcı-solcu,laik-dindar v.s)
Her zamankinden daha dikkat ve uyanıklıkla bizi biz yapan,
Milli Birlik ve Beraberliğimize sahip çıkmalıyız.Bu hayatidir,herşeydir.
Bu konuyu bu topikte yazmak uygun olmadı belki ama vatan herşeydir.
Vatan yoksa ne ekmek olur ne de borsa...
Saygılarımla...Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
ellerine sağlik sn özdoğan...çok haklisinizözdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiçbir güç,türk devletini ve milletini zaafa uğratamaz,bu bizim genetik özelliğimizdir.
Dışardan yıkılmayacağımızı bilen,düşmanlarımız,tarihteki 16 türk devletini iç kargaşalarla yıkmayı başarmışlardır.bu yüzdendir ki,daima,kararlı ve planlı iç kargaşa yaratılmaktadır.(alevi-sünni,sağcı-solcu,laik-dindar v.s)
her zamankinden daha dikkat ve uyanıklıkla bizi biz yapan,
milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalıyız.bu hayatidir,herşeydir.
Bu konuyu bu topikte yazmak uygun olmadı belki ama vatan herşeydir.
Vatan yoksa ne ekmek olur ne de borsa...
Saygılarımla...
Yorum

Yorum