has bahçenin has potinleri
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam hayrını görün... en kısa zamanda tavanları yakalarsınız inşallah.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet 3 aracı kurumdan sabahtan yazmıştım hepsi de 5.90 dan gelmiş..
7.20 deki direncini görürsünüz inşallah. Kendim için söylüyorsam ŞEYİM.... :a85:
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhas bahçenin has potinleri
sayın mavilim.. tekfen için potinin hası demiştiniz alış yapmadınız? grafikte degişimmi mevcut saygılarımla"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
24.04.2009 cuma saat 16:15 te yazılmış... Herşey açıkça anlaşılıyor....
Yorum
-
3.42den ilave alım yaptımteselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavilim.. tekfen için potinin hası demiştiniz alış yapmadınız? grafikte degişimmi mevcut saygılarımla
Yorum
-
-
:demeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be nedim..............
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-

Yorum