s.a. önce sağlık sonra kazanç dolu bir hafta diliyorum.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
günaydınlar iyi haftalar ve bol kazançlar dilerim
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Öncelikle günaydınmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaman analizinde ön palana çıkan tarihler..
27.04.2009
28.04.2009
05.05.2009
15.05.2009
26.05.2009
03.06.2009
08.06.2009
16.06.2009
02.07.2009
13.07.2009
19.08.2009
Sn Mavilim bu zaman analizlerinde borsanın ekstrem(yükseliş-düşüş) hareket yapma ihtimali olan günler diye bilirmiyiz
Not :bir önceki sayfadaki mesajları görmeden yazmış bulundum mesajımı
Yorum
-
bu gune kadar ole oldu hep..bu gunlerde borsa anormal hareketler ypabilir demek istio mavilim abi..yukarı veya asagı o bellı deıgl tabi..yanı ozetle dıkkatgunlerı bunlar..dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖncelikle günaydın
Sn Mavilim bu zaman analizlerinde borsanın ekstrem(yükseliş-düşüş) hareket yapma ihtimali olan günler diye bilirmiyizKazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Zaman analizinde ön plana çıkan tarihlerde,
en yüksek görülüp ,geri dönüşün başlayabileceğini veya
en dibi görüp yukarı hareketin başlayabileceği, veya
önemli bir seviyeyi destek yapıp yatay gidebileceğimiz,
hulasa yön itibarıyle kesin birşey söyleyemeyeceğimiz
fakat önemli olayların başlangıcı olarak kabul edebileceğimiz
(aşağı ya da yukarı yönde) tarihler olarak algılayabiliriz.
Yorum
-
-
Yorum