Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Değerli okuyanlar,
Sayın MAGGGMA nın " Mailimize Takılanlar " başlığında, son mesajda, bir duyuru var,
4 yaşında bir kız çocuğunun kayıp ilanı. Gözden kaçtıysa diye duyurmak istedim.
Lütfen okuyunuz
----------------------------------------------
4 yaşındaki Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır!
Kayıp aranıyor...
Yakın bir arkadaşımdan gelen iletiyi paylaşıyorum.. Nerede bulunacağı bilinemez. Lütfen çevrenize iletiniz.
Ben bizzat annesi ile konuştum. Çok perişan durumda. Lütfen mümkün olduğunca her yere yayalım... Anne Çengelköy’de. Özellikle karşıda oturanlardan bu konuya hassasiyetlerini rica ediyorum...
Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!
Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76
Değerli okuyanlar,
Sayın MAGGGMA nın " Mailimize Takılanlar " başlığında, son mesajda, bir duyuru var,
4 yaşında bir kız çocuğunun kayıp ilanı. Gözden kaçtıysa diye duyurmak istedim.
Lütfen okuyunuz
----------------------------------------------
4 yaşındaki Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır!
Kayıp aranıyor...
Yakın bir arkadaşımdan gelen iletiyi paylaşıyorum.. Nerede bulunacağı bilinemez. Lütfen çevrenize iletiniz.
Ben bizzat annesi ile konuştum. Çok perişan durumda. Lütfen mümkün olduğunca her yere yayalım... Anne Çengelköy’de. Özellikle karşıda oturanlardan bu konuya hassasiyetlerini rica ediyorum...
Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!
Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76
Kanunlar hırsızdan yana resmen.Allah yardımcıları olsun.İnşallah bulunur.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Zaman analizimiz 21.04.2009 u gösteriyordu..
Bugünle ilgili değişik senaryolar kurguladım.
bundan önceki 08.04.2009 da gerçekleşen olayın tekerrünü
yaşayabileceğimizi düşünüyorum.
Maksimal 27.749 a kadar aşağı sarkma ve günü en yüksekten kapatma.
27.749 seviyesi yükselen kanal trendinin geçtiği seviye
ve 15.04.2009 da gördüğümüz dip seviye..
Yorum