Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet, oğlumun doğum günümarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 8 nisan, neşe doluyor insan
Yorum
-
Yorum
-
Çaylar mavilimden olsun.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar Sn mavilim ile kendisinin Almanyada kaldigi yillarda gitmis oldugu herhangi bir restaurant yada dönerciye mutlaka bende gitmisimdir diye düsünüyorum ama söylemiyo....
Ne yapsak ne ceza versek ?
Yorum
-
İyi vakit geçirmenizi dilerim hocammavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarından itibaren birkaç gün aranızda olamayacağım..
Çok değer verdiğim ,bana Almanyadaki tahsilim esnasında
maddi manevi desteklerini esirgemeyen manevi babam
beni ziyarete geliyor.Onu Antalyada ağırlamam lazım değil mi?
Yorum
-
Happy birthday...tefege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet, oğlumun doğum günü
Allah sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin inşallah..
Yorum
-
tefege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet, oğlumun doğum günü
kaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterama benim de doğum günüm
Saglikli huzurlu ve nese dolu uzun bir ömür dileklerimle....
Yorum
-
rafetozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇaylar mavilimden olsun.
Mavilim gibi gönül dostu birisi bardakla degil semaverle getirir caylari..... Sagolsun varolsun...
Yorum
-
çok sağolun üstadım. sağlık huzur neşe ömrümüzden eksik olmasınEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaglikli huzurlu ve nese dolu uzun bir ömür dileklerimle....
Yorum
-
+1edy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaglikli huzurlu ve nese dolu uzun bir ömür dileklerimle....
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn hocam seans arasında fnbank beklentı devam edıyor mu??? birde daha önce bahsedılmıstı altın yıldız ona bır bakrmısınız tesekkurler bır ıkı kelıme yazrsanız sevınırım (musaıt zamanda)
Yakaladiniz Mavilimin keyifli zamanini sorun bakalim....
Ama cevap vermezse kimse aglayip sizlamasin...
Yorum
-
teknik yorumu daha önce yazdım.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn hocam seans arasında fnbank beklentı devam edıyor mu??? birde daha önce bahsedılmıstı altın yıldız ona bır bakrmısınız tesekkurler bır ıkı kelıme yazrsanız sevınırım (musaıt zamanda)
yazdıklarıma ekleyecek bir gelişme yok şimdlik..
Yorum

Yorum