Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
usd-ytl; pembe okla gösterdiğim gün tekrar emin bölgeden
içeri girmiş. tepki çıkışında..Bunu at4 grafiğinde
yeşilin maviden ayrılmasında net olarak görüyoruz.
hedef fiat ilk olarak 1.6399 görünüyor.
1.67105den geçen kalın sarı geçilmeden hareketleri
sınırlı kalır.
Mavilim üstad, thy çizgileri ne der bizimle paylaşirmisiniz... Cuma bilanço için son gün.. Bilançoya doğru hareket daha da hizlanacaktir aşaği veya yukari.. Saygilar
Mavilim üstad, thy çizgileri ne der bizimle paylaşirmisiniz... Cuma bilanço için son gün.. Bilançoya doğru hareket daha da hizlanacaktir aşaği veya yukari.. Saygilar
Sevgili Roxy,
seans esnasinda senet analizi istemek yasak....
Belki gözünden kacmis olabilir fakat lütfen bundan sonra daha dikkatli olalim...
bir de bir arkadaşın netaşları vardı ben göremeden 13,9 olmuş geri dönerken gördüm 13,7 ye yazdım onlar gitse...bugünlük başka bişi istemem ...ayenin tavan almasını bile istemem ...
bir de bir arkadaşın netaşları vardı ben göremeden 13,9 olmuş geri dönerken gördüm 13,7 ye yazdım onlar gitse...bugünlük başka bişi istemem ...ayenin tavan almasını bile istemem ...
Hadi hadi....
Bu arada 2,34ten alinir yazmistim dün Bjkas icin... 2,46 idi vanet alinir dedigimde... simdi tavan... Ne yazikki full kagittayim baktim kaldim sadece bu ikisine
Yorum