Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
mavilim abi hakkın ödenmez..saol varol 2 gün evvel sinyali verdin..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
ustat seans kapandıktan sonra hala misafiriniz gelmez ise yarın icin endeksle bilindik hisselerden bir kacını yorumlayabilirmisiniz.eminim yorumlar guzel olacak guzel seyler duymaya herkesin ihtiyacı var bu ar.
ustat seans kapandıktan sonra hala misafiriniz gelmez ise yarın icin endeksle bilindik hisselerden bir kacını yorumlayabilirmisiniz.eminim yorumlar guzel olacak guzel seyler duymaya herkesin ihtiyacı var bu ar.
vakit bulacağımı sanmıyorum..
ama şunu ayrıca ifade etmek isterim. gene
2 gün önceki bir yorumu hatırlatayım..
28.732 uzak değil bana diye bir grafik göndermiştim.
bilmem anlatabildim mi?
vakit bulacağımı sanmıyorum..
ama şunu ayrıca ifade etmek isterim. gene
2 gün önceki bir yorumu hatırlatayım..
28.732 uzak değil bana diye bir grafik göndermiştim.
bilmem anlatabildim mi?
orta ve uzun vade portfoyümden eksik etmeyeceğim tek senet..
1.79a kadar her kademeden alıcıyım..
hatta sistemime göre 1.69a kadar bir gerileme
tekniği bozmuyor..
Yorum