Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yarın için bir liste göndereyim size .. biraz ders çalışın..
Bu dd64 çizgilerimin tarama listesi..
pmb-ust yazan 2. sutundaki değer kapanışa ne kadar yakınsa
senet o kadar az prim yapmış demektir.
hepinize iyi akşamlar..herkese bol kazançlar..saglık ve huzur dilerim..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
sevgili tractact bugun biraz düzeldi sanırm bizi netten atma durumları
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
keyborsada sorun olmadı ama bazı sitelerde yine sorun yaşadım ben... 1 saat kadar önce düzeldi...
ben de.aynı şeyleri yaşıyoruz..
Yorum