Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sıkıntınızı ahfifletecektir yuzde 80 ihtimalle bilgisayarcı olarak hala vista yı öneremiyoruz.
xp ye geçin terfi edin maalesef
sev7n la daha stabil sistemler oluşacak da hayırlısı..
Hocam zaten Vista´yi asla sevmedim... hatta nefret ettim... Neylersinki elimde orijinal XP yok... Eger bu sorun bu sekilde devam ederse mecburen bir tane bulurum artik diye düsünüyorum acikcasi...
Linkler icin cok tesekkür ettim... Aksam saatlerinde geregini yaparim... Saolun
bazı kısımlardaki eski dosyaların temizliğine dikkat et.
Bir de,uydudan yani "turksat" dan yayınlarını kesiyorlar. ya internet ya da digiturk diyorlar.
Svg Fizban(abi) eski dosya temizligi konusunu hic aksatmam... BabBo abinin yine bu forumda "Borsa okulu" kismindaki yazdiklarinida her daim uyguluyorum, banamisin demiyor...
Yayin kesme kismini anlayamadim özür... Türksat, astraA, hotbird ve intelsat´tan yayin aliyorum... Dört ayri uydu... Digitürk ile Digitürk´ün yayin frekansinimi yoksa digitürk paketinimi kastetin anlayamadim...
hocam orjinal xp ye gerek yok. lisans ı sorun yapıyorsan ki bireysel kullanımda asla sıkıntı olmaz ya olabilme olasılıgı varsada bir tane lisans barkodu yollarım eski kasalardan söküp.. xp cd sinin orjinal olması veye kopyalanmış olmasının önemi yoktur sadece içine gereksiz program gömülmüş olmasın.
srvpack 2li orjianlcd çekimde yollayabilirim xp professional lisansı ile
herhangi bir irtibat adresi atman yeterli..
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
TAV Havalimanları Holding A.Ş.'nin tamamına sahip olduğu TAV Tunisie SA'nın yüzde 15 oranındaki azınlık hissesinin toplam 27.999.825 Avro bedelle Dünya Bankası'nın bir kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC)'ye satışına ilişkin anlaşma taraflarca imzalanmıştır. Satış bedelinin 2009 yılı Temmuz ayı içerisinde nakit olarak tahsil edilmesi planlanmaktadır. Satıştan elde edilecek kaynak şirketimizin mali yapısını güçlendirmek amacıyla kullanılacaktır. Hisse satışı sonrasında TAV Tunisie SA'daki ortaklık payımız ise yüzde 85'e düşecek olup satış sonucu oluşacak kar tutarı denetim çalışmaları tamamlandıktan sonra belirlenecektir.
Yorum