Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • marko
    Yasaklı
    • 05 Nisan 2009
    • 581

en basit teknik ile bakınca;

12.03 te tetik çizgisini yukari kıran MACD bugün itibari ile aşaği kesti tetik çizgisini

60 dakikaliklar 21.05 ten beri aşağida

ve 11 haftadır yeşil yakan İMKB bu hafta ilk kırmızıyı yarın atabilir...

34,800 lerden geçen 1. yükseliş kanalının üzerinde kapatabildik

DOW kapandiğimizda 8348 idi.

Ağbi biz buradayız, bekleriz...

Yorum

• mavilim
      Kadrolu
      • 15 Şubat 2009
      • 5026

Arkadaşlar, artık yazmama kararı aldım...
      Aranızdan birilerini kırdı isem,onlardan özür diliyorum..
      Hakkınızı helal ediniz..
      Topik kapanmıştır..

Yorum

• marko
        Yasaklı
        • 05 Nisan 2009
        • 581

En son istediğimiz husus bu Ağbi...

Asıl siz hakkınızı helal ediniz, çok emeğiniz var bizler için...

Yorum

• general72
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2009
          • 433

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hakkınızı helal ediniz..
          Topik kapanmıştır..

Bir sebebi var mı Sayın Mavilim? Merak ettiğimden sordum, bağışlayın...

Yorum

• kırlangıc
            Yeni üye
            • 18 Eylül 2008
            • 15

Hakkınızı helal ediniz..
            Topik kapanmıştır..

Kazanmamıza katkınız oldu hakkınızı helal edin

Allah razı olsun

Yorum

• tamer7720
              Katılımcı
              • 09 Mart 2009
              • 60

üstad mavilim valla 2-3 gündür ara sıra foruma bakıom ama pire icin yorgan yakmayınız söyle 1 kaç aydır biz k.y olarak sayenizde bişiler ögrenmeye başladık kazanma nedir bilmiorduk ama sayenizde bişiler kazandık lütfen bizi bunlardan mahrum etmeyin rica ediorum tüm k.y arkadaslar olarak

Yorum

• general72
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2009
                • 433

İnşallah yakın zamanda kararınız değişir. Sayenizde günlerdir bozuk olan moralim bugün Rysaş'la tekrar ediyorum sizin sayenizde düzeldi. Bu kadar insanın hayır duasını alıyorsunuz, inşallahta almaya devam edeceksiniz.

Yorum

• mayrares
                  Katılımcı
                  • 28 Nisan 2009
                  • 89

sayın mavilim sadece okumakla yetindim ,arada yeni olduğumuz için yanlış yaptıysak özür dilerim hayatınızda başarılar dr.gökhan

Yorum

• acemi2
                    Yeni üye
                    • 25 Nisan 2009
                    • 12

tam varlığınızla bütünleşmiştik ki kaybedicez galiba,mavilim ilk kez sayenizde kazandım teşekkürler,umarım fikriniz değişir...

Yorum

• mayrares
                      Katılımcı
                      • 28 Nisan 2009
                      • 89

sayın mavilim 45 yaşımdayım..insanların size sorusormalarını çok yanlış anlamayın insanların yıllardır yanlış yapmaları kullaktan dolma bilgilerle emeği karşılıklarının elinden zırt diye alınması sizi umut olarak görüp bilginize dört elle sarılmaları vede umut ışığı olarak görmeleri bence çok yanlış değil ..ama anlaşılması zor olan sizin kendinize meslek olarak seçtiğiniz bu yolda insanların sizi bunaltması ...anlamamak elde değil ...günde 100 lercce soru ama insanlara umut olmak bence insanların gelebileceği enyüksek mertebe .. bilgilerinizi ve de paylaşımlarınızı bu ortamda paylaşak esasında insanlara verdiğiniz bir lütuff ama sırf ümitsizlikleri umut a çevirmek adına yapılanları hoş görmekte bir ayrıcalık sevgilerimle

Yorum

• crayz
                        Yeni üye
                        • 19 Mayıs 2008
                        • 8

Üstad foruma ilk üye olduğumda hisse yorumu isteme hatasını bende yapmıştım ve sizleri kızdırmıştım.Fakat daha sonra sadece sizin isabetli yorumlarınızı ve analizlerinizi izleyici olarak devam ettim.Sayenizde özellikle TEKST olmak üzere kazanç sağladım.Bence siz bizlere hakkınızı helal edin ve umarım hep iyi ve mümkünse burda kalın.

Yorum

• yusuf79
                          Tecrübeli
                          • 25 Mart 2009
                          • 517

hocam çok üzüldüm başka bir şey diyemiyorum..çok üzgünüm..

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

Hakkınızı helal ediniz..
                            Topik kapanmıştır..
                            Günlerdir haftalardır tekrarlanan uyarılar, her sayfanın başında yazılı olan yazarımızın kuralları, ricalar, lütfenler... Ama densizin biri çıkıyor okumakdan, okuduğunu anlamakdan, anladığını uygulamakdan bi haber kendini bilmez bir arkadaş hala hocayı üzecek davranış içine giriyor. neden yapıyor bunu benciliğinden, hırsından. bunca insan bilgi edinmekten, öğrenmekten, yararlanmaktan, kazanmaktan mahrum kalıyor. İçimizden kaç kişi sayın Mavilimi yaptığı fedakarlığı yapar. Kendinize bir sorun bakalım. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın ve başınızı iki elinizin arasına alıp düşünün.

Sayın hocam; ben şahsen burada sizi, topiğinizi açtığınız ilk günden beri takip ediyorum. Hiç bir arkadaşı kırdığınızı görmedim. özür dilemenizde saygınlığınızdan ve mütavaziliğinizdendir biliyorum. Asıl biz sizden özür dileriz. Asıl siz hakkınızı helal ediniz. Herkes kazandı sayenizde zarar yazan olmadı hiç. Eğer düşüncelerinizi değiştirecekse lütfen yazarlığı bırakmayınız ve bizleri bilgilendirmeye devam ediniz. Site yöneticilerimizde bu gibi durumlar için ve sizin rahatınız için ellerinden geleni yapacaklardır; bundan eminim.

Kendinize çok iyi bakın. Hayırlı akşamlar. k9
                            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

Hakkınızı helal ediniz..
                              Topik kapanmıştır..
                              İnsanlar vardır ömrünü insanlığa adamış... Mavilim abim de öyle idi. Fikirleriyle, bilgisiyle ;üç beş kuruşunu, çoluk çoğunun rızkını kurtlar sofrasında değerlendirme çalışan biçare insanlar için hiç bir menfaati olmadan çalıştı ve çırpındı. Onun bu emeğini ve yürekten inandığım mefkuresini göremeyenler onu takip etmek yerine kendilerini zavallı konumuna düşüren kendi duydukları tüyolar vs. sebeplerle kendi seçimlerini yaptılar. Kimileri kendi senetlerini pazarlama mantığı ile senet analizi istediler. Kimileri ise bu huzurlu ortamı bozarak bundan nasıl nemalanırım derdiyle hareket ettiler. Belki de birileri mavilim üstadın analizleri işine gelmediği için susturmaya çalıştılar. Bunların hepsi birer neden. Ama şunu söyleyebilirim ki bu zihniyetteki insanlar daima kaybetmeye mahkumdur. Ben Mavilim gibi yüreğiyle konuşan bir insanı tanıdım ve sevdim. Umarım dostluğunu da kazanmışımdır. Ama birleri kaybetti, hep kaybedecek. Kendini bilmezler artık bir yerlerine kına yaksınlar...

Forum olarak ya da simurg olarak sizin üzülmeniz de payım olduysa affınıza sığınıyorum. Tüm emekleriniz için sonsuz minnattar ve duacıyım.Hakkınızı helal edin.
                              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mavilim
                                Kadrolu
                                • 15 Şubat 2009
                                • 5026

Bir veda grafiği yapıştırayım..

xu-100; ana indicatörümde kısa ve orta vadeliye sat sinyali düştü..
                                üstteki yeşil ve mavide onaylı obo görüntüsü var..
                                yeşilin beyaza kadar sarkması lazım.. ikinci bir emre kadar
                                bekle konumuna döndük..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information