hocam yapmayın veda...hocam çok üzgünüz..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.mavilim,hocam,üstadım,kardeşim,can dostum,adaşım,hemşerim,ortağım ve daha sayamadığım bir çok şey........sana burdan yazmama hiç gerek olmadığını en iyi sen bilirsin......bunca gösterdiğin fedakarlık ve özveriden sonra bizlerin değil senin bizlerde çok hakkın var....... asıl sen hakkını helal et......amma veda helalliği olarak değil.........mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, artık yazmama kararı aldım...
Aranızdan birilerini kırdı isem,onlardan özür diliyorum..
Hakkınızı helal ediniz..
Topik kapanmıştır..sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
üstad ,bak bende dr um hergün yüzlerce insan kapımda şifa bulmak için sıraya girip birbirlerini yiyorlar ne çay içmek için nede tuvalete gitmek için vakit bile bulamıyorum ama kızıp hadi siz gidip kendinize bi çare bulun diyemiyorsunuz ...sizde bu işin dr u sunuz sizde insanlara kızmayın sadece onların çaresiz olduğunu düşünün hatta bence msj yazmalarını yasaklayın ama bilgilerinizi paylaşmaktan yasaklamayın sevgiler
Yorum
-
Üstadım, birlikte olmak benim için inanılmaz mutluluktu,; kararınıza ne diyebilirim.... Üzüldüm, yakınımı kaybetmiş kadar üzüldüm. Bilgimi, bakış biçimimi zenginleştirdiniz, hakkınızı helal edin; sizi seviyorum.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, artık yazmama kararı aldım...
Hakkınızı helal ediniz..
Topik kapanmıştır..
Saygı ve muhapbetleBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Arkadaslar mavılım abının hıc bır karsılık beklemeden buyuk bır ozverı ıle yaptıgı yorumlarının hepımıze cok faydası dokundu kendısıne cok tesekkur ederım ama hıc bır ustad yok kı bızımle hep beraber olsun sureklı onumuzu aydınlatsın enınde sonunda olacak olan oldu aramızdan ayrıldı uzun lafın kısası kurda ensen nıye kalın demısler kendı ısımı kendım gorurumde ondan dıye cevap vermıs artık bu ısı kendı basımıza yapabılmeyı ogrenmemız gerekıyor benden yana hakkın helal olsun abı
Yorum
-
Üstat asıl sen hakkını helal et.cok uzuldum ama kararına saygı duymak lazım.eyer tekrar yazmaya karar verirsen beni ve tum forumdasları cok mutlu edersin .tesekkurler.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, artık yazmama kararı aldım...
Hakkınızı helal ediniz..
Topik kapanmıştır..
Yorum
-
Sn.Mavilim
Çok kıymetli bir borsa yorumcumuz
Hem işlem yapıp hemde yorumlarını bizlerle paylaşan eşsiz insan
Kaybetme korkusu yaşarken tut konumunda diyerek bizleri sevindiren
Potin sevgisinin önemini bize öğreten
Hakkı ödenmez güzel insan
Bize ky.ya para kazandırmaya vesile olan gerçek dost
Ayrılmanıza çok çok üzüldüm.
Hakkınızı helal edin.
İnşallah kararınız bir gün değişir.
Sizi sevenler ve kendi adıma tekrar sizi izlemek ister
huzur ve mutluluk dilerim.
Yorum
-
Asıl siz hakkınızı helal edin, özverili emekleriniz için müteşekkiriz, Allah sizden razı olsun. Özür dilemesi gereken varsa o bizler olmalıyız. Aramızdan ayrılmanıza ne kadar üzüldüğümü anlatmaya kelimeler yetmez, sonunda üzülmekte olsa kararınıza saygı duyduğumu belirtmek isterim. Bir gün tekrar yazmaya karar verdiğinizde sizi burada bekliyor olacağız. En güzel günler sizinle olsun, kendinize iyi bakın.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, artık yazmama kararı aldım...
Hakkınızı helal ediniz..
Topik kapanmıştır..
Yorum
-
Hocam bizden yana helal olsun, siz de hakkınızı helal edin..
Eminim bir gün geri dönme ve buradaki "çoğu siz olmadan zarar edecek olan" garibanları mutlu etme kararı verirseniz, eminim ki forum yöneticileri size "sadece sizin yazabileceğiniz", böylece kimsenin (teşekkür eklemek dışında) yazı yazamayacağı şekilde topiği KİLİTLEYİP, size sessiz-sakin-huzurlu bir şekilde çalışma, analizlerinizi paylaşma, ve hayır dua alma imkanı tanıyacaklardır....
Döneceğiniz ve bizi sevindireceğiniz günü dört gözle bekliyor olacağız.. Allah'a emanet olun...
Yorum
Yorum