emeğine sağlık iyi akşamlar
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster35.034.33mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster35.034.33 rakamını tanıyan var mı?
uğurlu rakamdırmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster35.034.33 rakamını tanıyan var mı?
uğurlu rakamdır..vemavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster35.034.33 rakamını tanıyan var mı?
uğurlu rakamdır..ve önemliÜstadım, Kesintiler yüzünden siz fıtık olmuştunuz; anlaşılan pc de kekeme; sinirdenmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster35.034.33 rakamını tanıyan var mı?
uğurlu rakamdır..ve önemli dirençtir.
üzerinde
Kolay gelsin saygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sn mavili Hocam kaç günden beri sessiz sakin size sormadan rahatsız etmeden ama sabırla, gubreyle alakalı birgün olur da yorum yaparsınız diye hergün yorumlarınızı takip ediyordum. Bir önceki sayfada bir arkadaşımıza cevabınızı okudum. Sabırla bekleyen arkadaşların burda suçu ne?Tabiiki fikrinize saygı duyar, diğer yorumlarınızıda heyecanla bekliyoruz. İyi akşamlar
Yorum
-
son dakikada da olsa sizin sayenizde kurtlar sofrasında " rysaş, güneş, ve parsan " dan nasiplenmesi becerebildik, sizi tanımadan önce tabiri caizse ne mümkün sinekten yağ çıkarmak, sayenizde gördük. Sağolun, varolun, Allah da sizin tırlarınızı, potinlerinizi altın etsin. İyi akşamlar, sağlıcakla kalın.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrysaslarımın tamamı eve gitti
Yorum
-
mavilim üstad senet analizi sorularına cvp vermiyor, sadece ilgisini çeken şeyleri paylaşıyor... soru-cevap işine girse başa çıkamaz, esas anlatmak istediğini anlatmaya vakit kalmaz.. ben de rysas almıştım hocama bakarak, hedef fiyat sordum, o sorum hemen silindi, ilk başta gücendim ama doğrusu bu.. yoksa esas anlatmak istediğini anlatmaya vakit kalmaz.. ama hata bende, ilk mesajda kırmızı yazıyı okumak yetmez, kanıksamak lazımdı... kimse kimseye bedavaya bu kadar yardımcı olmaz... canı sağolsun demek, sitem ederek hocayı üzmemek lazım...KAZAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn mavili Hocam kaç günden beri sessiz sakin size sormadan rahatsız etmeden ama sabırla, gubreyle alakalı birgün olur da yorum yaparsınız diye hergün yorumlarınızı takip ediyordum. Bir önceki sayfada bir arkadaşımıza cevabınızı okudum. Sabırla bekleyen arkadaşların burda suçu ne?Tabiiki fikrinize saygı duyar, diğer yorumlarınızıda heyecanla bekliyoruz. İyi akşamlar
Yorum
-
Sn. Mavilim'e tekrar teşekkür
İyi geceler,
Mutlu, Dmsas, Rysas, Gusgr, Tekst... 2 aydır hiç alışık olmadığım şekilde sürekli kâr ediyorum, zararım sıfır...
Sn. Mavilim'e tekrar tekrar teşekkürler...
Yorum
-
-
Günaydın potinci topiği, kolay gele üstatBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum