mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAYIN mavilm parsan için yukardaki yoruma benzer görüşünüz varmı.teşekkür ederim.
1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu alışlar aşağıdan mı yukarıdan mı. Biraz acayip soru ama. Afedersinizcivan Nickli Üyeden Alıntısn hocam vanet hakkında ne düşünüyorsunuz??affınıza sıgınarak soruyorum
pes doğrusu.bu kadar yazılanların üzerine sn.mavilimi bu kadar soru yağmuruna tutanlara pes....arkadaşlar sayfanın en üstündeki sn.mavilimin yazısını okuyun ve unutmayınki sn.mavilimde işlem yapmak zorunda.........sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
afedersiniz hocammavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseans arası soru sormak yok..
Komutanın emri bele..
Işlem yap, bir de buraya cevap yaz... Zor iş..
Yorum
-
sağlık olsun sayın edy.biri gider biri geirEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzelim gubrf ööööle gidiyo.... hazin hazin bakiyorum arkasindan....:040:
Yorum
-
Çok kısa sürede 6.40 ı gördüEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzelim gubrf ööööle gidiyo.... hazin hazin bakiyorum arkasindan....:040:Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
-
ikinci seans daha aşagılara gelecek benim görüşüm olabilirde olmayabilirde olma ihtimali, kadar olmama ihtimalide varEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzelim gubrf ööööle gidiyo.... hazin hazin bakiyorum arkasindan....:040:
Yorum

Yorum