Sn.kasımpasalı siz akşam oturun forumu baştan aşağı bir okuyun.topiği takip eden dostların dikkati dağılmasın.cevapların hepsi topicte mevcut.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
-
aynen öyle ,,, ben orta vadeciyimdir,,, o yüzden gıcık 84 den beri ben de,,, eğer mavilim üstad 2-3 hafta daha gıcık ı takip edecek se ,, beklemeye devam,,, her türlü riske açığım,,,,EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn mavilim yine bu topikte bir Otkar analizini paylasmisti bizlerle...
Heyhat tipki az önceki mesajinda oldugu gibi acik ve net yazmis orta vade hedefini isaret etmisti...
Talihsiz bir arkadasimiz ise daha ertesi gün iki kademe düsen otkar icin tepkisini dile getirmisti.... Dolayisiyla sert bir sekildede uyari almisti o baska tabiiki...
Unutmamaniz gereken birsey var... Kar zararin kardesidir... Bir senedi aldimda ahada üc kademe düstüde tüüüü diyeceksek borsa defterini kapatip kirlara bayirlara atalim kendimizi öyle degilmi

mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterey PY, lem 0,64 e çektik bakın bu kıyaği unutmayın, yarına vermem 0,64 e, alın şunu da siz sağ ben selamet
0.63den alıcıyım Marko:081:
Yorum
-
yaw burada yazarlar neden hep benim mallara talipler?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.63den alıcıyım Marko:081:
goldaş ın taliplisi de niyetlendi de olmadi idi,

ben en iyisi saldiriya geçeyim, sn mavilim sizin güneşlere 1,44 talibim(yerse)
Yorum
-
çok özür dilerim lem derkenmarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw burada yazarlar neden hep benim mallara talipler?

Yorum
-
hava bu kadar kötuyken kagıt cok saglam duruyo,sessizce beklemek lazım..mavilim abi yi de 2 kademe yukarı yapamadı mı yormamak lazım..adem78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavilim gübre hareket var demiştin helal sana 6.50 yi geçemiyor düşüncen nedir acaba sağolasunKazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
sn marko,sen nedimin kardeşi yada akrabası falanmısın yoksa?marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw burada yazarlar neden hep benim mallara talipler?

Yorum
-
albarakayı bilmem ama bana kalırsa burada adı geçen hisseleri alıp satın,yoksa zaman kaybıKAZAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Albaraka ile fikri olan varmı
aramıza hoşgeldiniz
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw burada yazarlar neden hep benim mallara talipler?

şşttt ayıp dedikodu
mesut bey okumasa da ben söylerim ona göre
vekaleten bulunuyorum
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
mavilim üstad,,,,, gıcık ta sanırım al- sat yapıyor sunuz,,,,trade ederken burayı es geçmeseniz sevinirim,,,
teşekkürler,,,,
Yorum

Yorum