Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Üstadım bu ilk mesajım,Elimizden sadece size Allah razı olsun demek geliyor,mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilmem anlatabildim mi?
Şunu söylemek isterim anlayan bugüne kadar anlamıştır zaten,
Sivrisinek saz misali,,,,,,
Yorum
-
Borsada yaşanan sürpriz hareket
Uluslararası borsalardaki sakin seyre rağmen İMKB'de hızlı bir hareket yaşanıyor.
İMKB Ulusal 100 Endeksi 1000 puandan fazla bir puan artışı ile 33 bin 262 puana ulaştı. Hisse senetlerinin ortalama değer artışı ise yüzde 3.2 olarak kaydedildi.
Özellikle gelişmekte olan ülke borsalarına para akışı yaşandığına dikkat çeken uzmanlar, İMKB'nin de payına düşeni aldığını belirtiyor. İMKB'de yüzde 3 civarında bir yükseliş yaşanırken, aynı anda Rusya ve Hindistan borsaları da yüzde 4 seviyesinde değer artışı kaydetti.
bigparaya süprizzzz olmuş;
Bize burda arkanıza yaslanın demişti üstat

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
akşam dow göçer mi acep,,,, ama bana yatay seyredecek gibi geliyor,,, veriler iyi olsa,,, yeşillenirdi ama,, :(
bizde yarın 33000lerde seyrederz belkimavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum

Yorum