oylama işlemi tamam
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. sıraya yerleştik , şimdi korumak önemli...serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyları 2 arkadaş olarak gönderdik hocam.. bu site 1.olacak bugün....
Seyirci dostlarımız var hala, full destek lazım...
Yorum
-
Keyborsa'nın daima ücretsiz olmasını diliyorum.. siz ne dersiniz Simurg hocam? cayysimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. sıraya yerleştik , şimdi korumak önemli...
Yorum
-
-
Ücretsiz bir forumuz zaten....Silvester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeyborsa'nın daima ücretsiz olmasını diliyorum.. siz ne dersiniz Simurg hocam? cayy
Yorum
-
-
Bu konuda benim düşünce belirtmem ne derece uygun olur bilmiyorum ama...Silvester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeyborsa'nın daima ücretsiz olmasını diliyorum.. siz ne dersiniz Simurg hocam? cayy
Hizmet aldığım yerlerden üstelik para kazandırmaya dönük bir çalışmanın ürünü olan hizmetlerden ücretsiz olmasını talep etmek bana pek uymuyor doğrusu
Ama... Ücretsiz hizmet verilirse... Öpüp başıma koyuyor, acaba kendim bu borcumu nasıl katkı sunarak ödeyebilirim diye düşünmekten de alamıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu konuda benim düşünce belirtmem ne derece uygun olur bilmiyorum ama...
Hizmet aldığım yerlerden üstelik para kazandırmaya dönük bir çalışmanın ürünü olan hizmetlerden ücretsiz olmasını talep etmek bana pek uymuyor doğrusu
ama... ücretsiz hizmet verilirse... öpüp başıma koyuyor, acaba kendim bu borcumu nasıl katkı sunarak ödeyebilirim diye düşünmekten de alamıyorum
tamamen katılıyorum. Bu değirmenin suyu nerden geliyor diye kimse sormuyor...
Yorum
-
oylarımız keyborsaya...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1. sıraya yerleştik , şimdi korumak önemli...

başta mavilim hocam olmak üzere sayın simurg ve tüm emeği geçenlere çok tşkler...Amor patriæ nostra lex
Yorum
-
526 puanda ve tavan yaptık. sayın mavilim potin ne diyor.... daha devam edermi ikinci seansta...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOylar gelsin arkadaşlar....
Destek lazım, destek........
Yorum
-
Değirmen suyu için şu formül makul bence: reytingler arttıkça ve reklamlar ziyaret edildikçe reklam geliri artabilir.. bu sayede Keyborsa hep ücretsiz kalarak küçük yatırımcının zaten küçük olan kesesine yük olunmaz.. Ama kuru kalabalık olur da reklamlar tıklanmazsa, misafirler sadece misafir olarak izlerse, o kişilere her şey mübah.. cayy saygılarla..serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamamen katılıyorum. Bu değirmenin suyu nerden geliyor diye kimse sormuyor...
Yorum
-
tamamdır..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, sohbetinizi bölüyorum kusura bakmayın. Miliyet.com tr. deki günün sitesi yarışması için son bir deneme yapıyoruz bugün. 2. olduk. bugün 1.liği yakalayacağız inş. Şimdi sizlerden ricam 12.30 dan sonra vereceğim linke girerek tekrar oy kullanmanız. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
http://gununsitesi.milliyet.com.tr/keyborsa.com/
Yorum
Yorum