Afiyet olsun
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Arkadaşlar, sohbetinizi bölüyorum kusura bakmayın. Miliyet.com tr. deki günün sitesi yarışması için son bir deneme yapıyoruz bugün. 2. olduk. bugün 1.liği yakalayacağız inş. Şimdi sizlerden ricam 12.30 dan sonra vereceğim linke girerek tekrar oy kullanmanız. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
http://gununsitesi.milliyet.com.tr/keyborsa.com/
Yorum
-
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versindelinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar;Anneannem düştü ve bacağını kırdı;Dün onu ziyarete gittiğim için kandil mesajı atamadım kusura bakmayın.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün gördüğümüz en yüksek 38.247 üzerini görmemiz lazım..
38.255 en yüksek görüldü şimdilik:081:
Yorum
-
Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versindelinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar;Anneannem düştü ve bacağını kırdı;Dün onu ziyarete gittiğim için kandil mesajı atamadım kusura bakmayın.
Yorum
-
geçmiş olsun .Allah tan acil şifalar dostum:040:delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar;Anneannem düştü ve bacağını kırdı;Dün onu ziyarete gittiğim için kandil mesajı atamadım kusura bakmayın.
Yorum
-
Yorum
Yorum