2,86 ya destek girdim...gelmez ama yazdım....
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam merak ettigim icin sormak istedim..
Bimas´ta islem yapmisliginiz cokmu?
Nereden icap etti durumu, bu senette 50,25 alip 53,50 satma sansim olmustu... O günden bu yana dikkat ettim israrla belli bir seviyenin altina düsürmediler... Özellikle UBS senede sahipleniyor adeta...
Bugünkü özel durumu ise su..
Son cilginligi yaptigi gün kagidi yukariya tasiyan HSBC ve Merril saniki yine is basinda....
Yorum
-
Pes dedim svg Akcay....akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2,86 ya destek girdim...gelmez ama yazdım....
Müthis tradelerinizi hep okur gipta ederim ama 2,86.... Az degil....
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPes dedim svg Akcay....
Müthis tradelerinizi hep okur gipta ederim ama 2,86.... Az degil....
almak için yazmadım zaten fantazi olsun...
Yorum
-
Bir PES daha.....akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralmak için yazmadım zaten fantazi olsun...
Yorum
-
Biraz adrenalin olsun diye winamp´a Nilüferin dört sarkisini atmistim... Tekrarlayip duruyor..
Sarkilar nelerdi diye bir daha baktimda... Su sekilde siralayinca bakin nasil bir mesaj cikiyor...
Nilüfer... Egrisi dogrusu, Namussuz aksamlar, Yolcu yolunda gerek, Mavilim....
Su sekilde yorumluyoruz....
Bu egrisi dogrusu saskin borsada islem yapan PY yada dis mihrakli namussuz aksamlara inat yolcu yolunda gerek mavilim hocam... Haydi kaldirip götürelim su endeksi icimiz senlensin....
Yorum
-
öyle müptezeller gördümki anasını beller,
utanmaz arlanmaz,küfrettiğini izler.....
be hey arsız utanmaz mendebur,
titrede bir kendine bak artık dur.......
sn.mavilimin affına sığınarak içmden anında gelenleri yazdım...kendime de 2 gün ceza verdim....bol kazançlar.....sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
ALTIN ve EUR/USD´de adrenalin bitti deme sakin???akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbmw konvoyunu sattık kagıtsızlıktan canım sıkılıyor ne yapayım...
Yorum
-
Hmmm.....emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle müptezeller gördümki anasını beller,
utanmaz arlanmaz,küfrettiğini izler.....
be hey arsız utanmaz mendebur,
titrede bir kendine bak artık dur.......
sn.mavilimin affına sığınarak içmden anında gelenleri yazdım...kendime de 2 gün ceza verdim....bol kazançlar.....
Bu forumda Emeklica hocamin canini SIKAN biri....????
Eger böyle bir durum yakalarsam emin olunki bu forumu basina yikarim....
Hocam bilmem gereken durumlar varsa eger.... Lütfen.....
Yorum

Yorum