Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
feniş alüminyum sanayi ve ticaret a.ş. Yönetim kurulu başkanlığı'ndan bedelsiz payların dağıtımına ilişkin duyurudur.
şirketimiz sermayesinin 6.560.559,64 tl 2008 yılı net dağıtılabilir dönem karından, 1.439.440,36 tl olağanüstü yedek akçeler' (dağıtılmamış karlar)den karşılanmak suretiyle 26.000.000 tl'dan 34.000.000 tl'ye artırılması nedeniyle çıkarılan herbiri (1) kr nominal değerde 800.000.000 adet paylar sermaye piyasası kurulu'nca 19.06.2009 tarih ve 17/458 sayı ile kayda alınmıştır. Ancak kayda alınma ortaklığımızın veya paylarının kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez. Ortaklarımızın artırılan 8.000.000 tl'ye karşılık % 30,76923077 oranında bedelsiz pay alma hakları bulunmaktadır.
Şirketimizin 22 Haziran 2009 tarihli açıklamamızda bildirdiğimiz "Stratejik Yol Haritası" B Maddesi kapsamında borçlarımızın yeniden yapılandırılması ve Gözaltı Pazarına inmemizin 2 nedeninden birisi olan "Finansal Durumumuzun Düzeltilmesi" amacıyla finansal danışmanımız CFK & Partners'la birlikte finansal borçlarımızın tamamını borçlu olduğumuz Türkiye Halk Bankasi, T. İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası'na ÖDEME PLANI önerisinde bulunmak amacıyla başvurduğumuzu bildirmiştik.
Yine 01.07.2009 tarihli yazımızda; "ÖDEME PLANI PROTOKOLU" başvurusunda bulunduğumuz bankalardan T. İş Bankası ile tüm konularda mutabakata vardığımızı, bu kapsamda anılan tarih ve saatte T. İş Bankası ile şirketimiz arasında borçlarımızın yapılandırılması konusunda PROTOKOL imzalandığını ve protokole ilişkin bazı hususları bildirmiştik.
Bu kerede;
Şirketimiz ile Finansal Danışmanımız CFK & Partners'ın birlikte hazırlayıp alacaklı bankalara sunduğu ÖDEME PLANI PROTOKOLU'na ilişkin;
Başvuruda bulunduğumuz bankalardan YAPI ve KREDİ BANKASI (YKB) ile BUGÜN İTİBARIYLA tüm konularda mutabakata varmış durumdayız. Bu kapsamda BUGÜN Yapı ve Kredi Bankası ile şirketimiz arasında borçlarımızın yapılandırılması konusunda PROTOKOL imzalanmıştır.
Yapı Kredi Bankası ile İmzaladığımız PROTOKOL'e göre;
1) Şirketimizin YKB Avcılar E-5 Şubesine olan 1.053.875 USD' olan kredi borcu 06/07/2009 itibarıyla TL'ye çevrilmiş olup anılan borcumuza herhangi bir temerrüt faizi uygulanmamıştır.
2) Kredi tutarımıza 13 ay taksit uygulanmıştır. İlk taksit 05.08.2009 ' da başlamakta, son taksit 05.08.2010 ' da bitmektedir.
3) Kredi tutarımıza yıllık %21 faiz uygulanacaktır.
Diğer 1 banka olan Halkbankası ile görüşmelerimiz olumlu olarak sürmekte olup, Konu ile ilgili herhangi bir ilave gelişme olması durumunda tarafınıza ivedilikle bildirilecektir.
CEYLAN GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A.Zeki ÖZDOĞAN 06 Temmuz 2009 Saat 14:20
arçelik 2.27-- 2.35 aralıgı yapmış. demekki yakında bir ekşın var..mavilim hocamın dedigi 2.28 destek 2.25 stoploss stoplosu yaptırtmadıgına göre demekki gidecek yolu var nasipse.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
arçelik 2.27-- 2.35 aralıgı yapmış. demekki yakında bir ekşın var..mavilim hocamın dedigi 2.28 destek 2.25 stoploss stoplosu yaptırtmadıgına göre demekki gidecek yolu var nasipse.
Hocam 2,29 tepki seviyesi diyerek her daim girsemmi diye düsünmüyor degilimde, diger senetlerde daha fazla adrenalin var diye dokunmuyorum...
bir gün daha çok hızlı bir şekilde ömürden gitti..
daha bir mesaj önce iyi akşamlar demişiz..
şimdi de iyi sabahlar diyor,
bol kazançlı günler diliyorum..
herkesin işi rastgele....
Yorum