1050222436 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hemde nasıl kaçgündür bu günü bekliyorduk hocammavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzel bir yukarı atak için hazır mıyız?
ben kemerleri bağladım...
Yorum
-
Kısaca Kahraman Maraşlı Abdullah diyebilir miyiz?1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYükselişi beklerken biraz farklılık olsun diye yazıyorum. Ünlü nün tam adı Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso imiş.
Yorum
-
Ne Mutlu Türküm Diyene.1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYükselişi beklerken biraz farklılık olsun diye yazıyorum. Ünlü nün tam adı Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso imiş.
Yorum
-
Siz derseniz olur hocammavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısaca Kahraman Maraşlı Abdullah diyebilir miyiz?
Yorum
-
kamaşullah olayı mı üstadım??mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısaca Kahraman Maraşlı Abdullah diyebilir miyiz?
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
-
-
öğleden önce ızocam ve ptofs vardı takibimdeEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam eminimki diger bircok forumdasta merak ediyordur...
Günlük takip listenizde picassodan baska senet varmi desek?
ikisi de iyi zıpladı..
hzndr 1-3 gün izlenebilir.. gerilemelerde destekler önemli...
Yorum
Yorum