Günaydın , hayırlı cumalar bol kazançlar...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pegyo da prim yapmış sankiii
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.mavilimin sesini duyar gibiyim.....demedimmi ben sana emeklica........ gumeşbankı gaptırırız....aman haa bizsiz gider.......... diyeee..

Demedim mi sn Emeklica POTIN affetmez diye...
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemedim mi sn Emeklica POTIN affetmez diye...
sn.mavilim.ALLAH razı olsun.0.51 dedik.verdik.bereket versin.......
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
slm keyifli ve kazançlı bir gün temenni ederim üstat mavilime ve sevenlerine, topik izliyenlerine
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum