esinti1977 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bır de esas bundan sonra onu acılmıs ne gıdecekse rahat rahat gıdecek olarak algıladım.dostlarla beraber nice güzel günlere..
-
Daha sonra kalın sarı yukarı yönelmiş ince beyazı kesmeye doğru.isko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKalın roza-ince beyaz kesişmesi ile ilk onay alınmış.Kalın beyaza kadar sarkmalarda alınabilir gibi yorumluyorum hocam kolay gelsin iyi çalışmalar.
Yorum
-
kafam karıştı grafige baka baka:
dur bende sıze bır soru sorayım, 'bir hırsızın kapıyı açabılmesı ıcın ne gereklıdır??'dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
isko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKalın roza-ince beyaz kesişmesi ile ilk onay alınmış.Kalın beyaza kadar sarkmalarda alınabilir gibi yorumluyorum hocam kolay gelsin iyi çalışmalar.
Doğru cevap bu.. kalaın beyaza kadar sarkma süper alım fırsatı olacaktır.
Yorum
-
Hocam grafik güncel ise (ders amaçlı değil) sizce mümkünse adını da alabilirmiyiz topiğinizi takip edenler adına. Çok teşekkürler.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoğru cevap bu.. kalaın beyaza kadar sarkma süper alım fırsatı olacaktır.
Yorum
-
kapalı olması gerekiresinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkafam karıştı grafige baka baka:
dur bende sıze bır soru sorayım, 'bir hırsızın kapıyı açabılmesı ıcın ne gereklıdır??'
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Alfabenin son harfinde bir enerji şirketi..isko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam grafik güncel ise (ders amaçlı değil) sizce mümkünse adını da alabilirmiyiz topiğinizi takip edenler adına. Çok teşekkürler.
Yorum
-
-
Hocam bunun speği Sana daha ne resimler gösterir.. Arçelik, vesbe vb gibi şirketlere göre aynı tepkiyi vermedi. 0,58 - 0,59 numaralar yapıp bizi silkeleme deniyorlar. ama Senin formasyonun üzerine biraz ek alım daha deneyeceğim.. teşekkürler.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSilvr; dikey çizgide onay gelmiş.
Yalnız,çizgiler formasyona uyumlu değil.
özellikle son 5 günde ince sarı altında bir kapanış olması
bir süre yatay harekete işaret sayılabilir.
Düzensiz bir gelişme olmuş..ilk defa böyle bir resimle karşılaşıyorum..
Hocam birde Vesbe 'de tut taydık.. Babası vestel gibi onayı devammıdır acep?
Yorum

Yorum