silvr ve iheva grafikleri yok yerinde, birilerinin işine gelmedi sanırım grafikler ve uçurdu...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ıheva yı enver oren hack etmıs daha ben ekmek yemeden sıze yar etmem dıyemarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilvr ve iheva grafikleri yok yerinde, birilerinin işine gelmedi sanırım grafikler ve uçurdu...
dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
var olan şey yok olurmu yawww.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilvr ve iheva grafikleri yok yerinde, birilerinin işine gelmedi sanırım grafikler ve uçurdu...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
marko paşam pegyoyu senmi uçurdun.onu yazmamışsın.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilvr ve iheva grafikleri yok yerinde, birilerinin işine gelmedi sanırım grafikler ve uçurdu...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Silver 20 dk önce ordaydı.. ben alıntı yaparken sayfayı çok doldurmim diye sildim.. Acaba onu yok mu saydınız..?:(marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilvr ve iheva grafikleri yok yerinde, birilerinin işine gelmedi sanırım grafikler ve uçurdu...
Yorum
-
yok yaw, sanırım sn mavilim bize takiliyor, şimdi hepsiciği yerinde, az önce iheva ve silvr yoktu piyasada...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermarko paşam pegyoyu senmi uçurdun.onu yazmamışsın.
Kurtlar başladı, İskender alip gotürmüş olmasın?
Zekiiii...
Yorum
-
Grafiklerin hepsi yerinde duruyor.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilvr ve iheva grafikleri yok yerinde, birilerinin işine gelmedi sanırım grafikler ve uçurdu...
Sayfalar üst üste binince sanırım gözünüzden kaçmış.
İyi akşamlar dilerim.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlla Allaaaa, Sn. Penguen de burada...
Yaw ne kadar okuduğum kişi ve kayip varsa hepisiciği burada...
Yürü be Keyborsa...
Sn. Marko,
Keyborsa Yönetimi Yazarlar Bölümünde açılan köşelerin ilk mesajını son sayfanın en üstüne yapıştırmış. Ben de köşe köşe dolaşıp teşekkür edenler arasına katılmak istedim. O arada da sizin yazdığınız mesajı gördüm. Ortada bir hata/kusur varsa ilgililere iletmeyi ve yardım almayı düşünmüştüm. Hele bir de ben bakayım dediğimde mesajların yerinde olduğunu gördüm ve durumdan sizi haberdar etmek istedim.
Sizler doğal samimiyetinizi, yüzlerde tebessüm yaratan esprilerinizi insanlardan esirgemiyor; aklınızdan-kalbinizden geçenleri karşılıksız paylaşarak üyeleri mutlu ediyorsunuz. Keyborsa sizlerin varlığı ile değer kazanıyor.
Hep böyle olun, hep böyle kalın.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ştandart olarak bu tip senetlerle ilgilenmiyorum...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermarko paşam pegyoyu senmi uçurdun.onu yazmamışsın.
gidecekse bensiz gitsin...
Yorum
-
Allah bereket versin, her ikisinde de kar yazmışsınız...guardy66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaşımayı düşündüğüm kağıtları kaptırdım asabım bozuldu..parsanı 0,98 den satışa yazdım dönüşte alırım dedim,alarklarıda 2,06 dan vermek zorunda kaldım..uçuşa geçtiler...
Yorum

Yorum