Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Amin .. ecmain..muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. mavilim size sonsuz tşklerimi iletmek istiyorum bu güneşli pazar gününde bile değerli yorumlarınızı biz küçük yatırmcılara zamanınızdan fedakarlık göstererek yapıyorsunuz ALLAH razı olsun..
Yorum
-
her dakıka yonetıcıler uyarmak durumunda degıl bızı arkadaslar.. sayın hocamızın tespıt ettıgı senetler yerıne, onun engın hosgorusunu kullanarak ve vaktını alarak bulundugunuz yada takıbınızdekı senetlerın analızlerını, grafıklerını ıstemenızın bu platformda bulunan basta sayın mavilim olmak uzere ıdarecılerımıze ve katılımcılara haksızlık oldugunu dusunuyorum..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada kücük bir not geceyim....
Analiz istemekte serbestsiniz...
Fakat Sn mavilim görmedigi müddetce o istekler tarafimdan silinecektir...
Velevki bir analiz istek yapilir ve ben görmem... Sn mavilim isterse cevaplar isterse cevaplamaz... Orasi ona kalmis....
Dedigim gibi ona yakalanmadigim müddetce analiz istek mesajlarini silerim....
Buyurun... Yakalanmadiginiz müddetce deneyin, sorun yok...
Bu arada hatirlatayim... Hosgörü nedir, sohbet nedir, kücük bir hal hatir sormak nedir bilmeyen ve herkesi kek zannedercesine sadece ve sadece senet analizi isteginde bulunanlari pek yakalamak istemiyorum...
Umarim artik biraz daha iyi anlasiriz...
dıkkatlı takıp edıldıgı zaman anlasılacaktır ki trend de olan hısselere gereklı uyarılar yapılıyor.. bızler dınlenırken yazarlarımız aılelerıne ve kendılerıne ayıracakları vakıtlerını bızlere sunarak fazlası ıle fedakarlık yapıyorlar..
lutfen duyarlı olalım.. onları uzmeyelım..
Saygılar..
Yorum
-
perisd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher dakıka yonetıcıler uyarmak durumunda degıl bızı arkadaslar.. sayın hocamızın tespıt ettıgı senetler yerıne, onun engın hosgorusunu kullanarak ve vaktını alarak bulundugunuz yada takıbınızdekı senetlerın analızlerını, grafıklerını ıstemenızın bu platformda bulunan basta sayın mavilim olmak uzere ıdarecılerımıze ve katılımcılara haksızlık oldugunu dusunuyorum..
dıkkatlı takıp edıldıgı zaman anlasılacaktır ki trend de olan hısselere gereklı uyarılar yapılıyor.. bızler dınlenırken yazarlarımız aılelerıne ve kendılerıne ayıracakları vakıtlerını bızlere sunarak fazlası ıle fedakarlık yapıyorlar..
lutfen duyarlı olalım.. onları uzmeyelım..
Saygılar..
hımmm... kusura bakmayın kaçtım...yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...
Yorum
-
Sayın MAVİLİM;
O değerli grafik bilgilerinizi bizlere anlattığınız için çok çok teşekkürler. Bazıları bu konuları para versen bile anlatmaz. Bazıları da özel ders vererek anlatır da ne kadarını anlatır onu bilemem. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin...
Yorum
-
Allah razı olsun Ağbi...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet sn edy...
Sn emeklica ile her cumartesi yüzyüze görüşür ve fikir alışverişinde
bulunuruz.
sn muktesit de çok değer verdiğim bir iktisatçı..
espri anlayışı ve ince zekasına hayranım hatta hastayım....
Bu arada sn Marko'yu unutmayalım..hep telefonla arar
hal- hatır sorar.. kadir şinas bir borsa ve dow uzmanıdır...
Sn. Emeklica kendini pek günyüzüne çıkarmamış cevherdir TA konusunda. Çok yakın şahidiyim.
Sn. Muktesit is ten point, isn't it?
Marko ise Sn. EDY'nin bahsettiği "boş adam" kategorisi için biçilmiş kaftandır. Uzmanlığından bahsedilen konularla heç alakası yoktur.
Ama dostlarımla her zaman her yerde her koşulda beraberimdir.
DOPDOLU insanların muhabbeti yeter. Heleki benden daha zeki ve donanımlı ise, sohbetlerine doyum olmaz.
Senet, sepet, para pul en sonda gelir.
Cash diyen varsa buyursun sorsun.
Sn. Mavilim boynunuz nasıl?
Yorum
-
Emekle hazırlanan çalışmalarınızı
nasıl zevkle okudum bilemezsiniz.
Çantamda içlerinden bir tane bulunca değmeyin keyfime.
Birde Java Kapıda nereye koşacak bilsem.
Hocam
Gerçekten çok faydanız oluyor:081:
inanın kelimeler kifayetsiz kalıyor.
İyi ki varsınız.
Tşk.
Svg.
Yorum

Yorum