Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mavilim
    Kadrolu
    • 15 Şubat 2009
    • 5026

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ne yalan söyleyeyim... Ayni ilceden oldugum ve MSNden dahi olsa sahsen daha yeni tanistigim bir arkadas mavilim´in kösede yazan Marko´da yakin tanistiklarim arasindadir demisti... O yüzdendirki gecen gün sizin yokluigunuzda isi biraz geyige dökmüs Sn Marko sizdemi Canakkalelisiniz yoksa demistim..

Bu arada Sn Muktesitin iktisatci oldugunu bilmiyordum... Marko Dow uzmkani demissiniz... Hic biride Stockbroker´in sahsima reva gördügü "bos adam" sinifindan degil anlasilan
    olur mu? burdaki izleyici kitlesinin "boş adam" olma ihtimaline
    sıfır veriyorum.Borsa dünyanın en ciddi işidir ve ciddi işlerle uğraşanlar
    boş adam değildir.Birçoğunun çok güzel teknik ve temel okuduğuna bahse girerim.

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      olur mu? burdaki izleyici kitlesinin "boş adam" olma ihtimaline
      sıfır veriyorum.Borsa dünyanın en ciddi işidir ve ciddi işlerle uğraşanlar
      boş adam değildir.Birçoğunun çok güzel teknik ve temel okuduğuna bahse girerim.

Yani....

Ama hocam ne yaptim ne ettiysem bu Stockbroker delisinin fikrini degistiremiyorum... Her daim "bos adam" diyor iste bana... O da ITÜ mezunu elektrik mühendisiymis ve de gerek Kutero gerekse Simurg hocamizin dedigine göre TA´dan oldukca iyi anliyormus ama sahsen ben sahit olmadim daha...

Yani bu durumda bos adam kendisi oluyor ama caktirmiyoruz... ;)

Yorum

• mavilim
        Kadrolu
        • 15 Şubat 2009
        • 5026

Eregl; formasyonun birinci aşamasında..
        kalın roza üzerinde 2 gün kapanış olmuş.
        ilk hareket ince beyaza kadar olur.Muhtemel ve maksimal
        düzeltme pembe okla gösterdiğim ince sarıya kadar olmalıdır.(3.28)
        Sarı altında kapanış,formasyonu bozar..
        Tekrar kalın roza üstüne geçmesi beklenmelidir.

Yorum

• mavilim
          Kadrolu
          • 15 Şubat 2009
          • 5026

Aefes, ince beyaz üstüne geçilmiş.bu formasyona uygun şekil sergilemiyor
          olsa da maksimal düzeltme kalın rozaya kadar olmalıdır.
          2. aşama düzeltmesi gelecektir.Kalın rozanın ive beyaza olan makası
          oldukça açık...

Yorum

• c1ci
            Katılımcı
            • 11 Nisan 2009
            • 112

Eregl; formasyonun birinci aşamasında..
            kalın roza üzerinde 2 gün kapanış olmuş.
            ilk hareket ince beyaza kadar olur.Muhtemel ve maksimal
            düzeltme pembe okla gösterdiğim ince sarıya kadar olmalıdır.(3.28)
            Sarı altında kapanış,formasyonu bozar..
            Tekrar kalın roza üstüne geçmesi beklenmelidir.

sn Mavilim

2. seansta işlem hacminin düşmesi haftaya kar satışlarının gelmesine sebep olabilir mi?
            yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...

Yorum

• mavilim
              Kadrolu
              • 15 Şubat 2009
              • 5026

Algyo; potin formasyonunun 2 aşamasını okuduğum
              aom-mvbl-T çizgilerimden örnekler gönderiyorum..
              Burda gene majör rengimiz kalın roza..
              ince sarının, kalın rozayı kesmesi ile start almış oluyoruz.
              kapanış ya da sarının kalın beyaz altına düşmesi,stop görevi görüyor.

Yorum

• emeklica
                Devekuşu Avcısı
                • 30 Ağustos 2008
                • 696

sn.mavilimin övgü dolu sözleri için çok teşekkür ederim.yaklaşık 15 senedir süren dostluğumuzda TEKNİK ANALİZİN T sini bilmez idim.kendilerinin gösterdiği büyük sabır ve benim aşırı ilgim sayesinde balık tutmayı öğrenmeye çalışıyorum.kendisine bir kez daha ALLAH RAZI OLSUN diyorum. sanırım forumda sinir bozmaya çalışan arkadaşlar kendisini tanısa hicap duyarlar ve yaptıklarından binlerce pişmanlık duyarlar.onlara bir çift sözüm var, lütfen yazarken post etmeden bir kere daha düşünün.
                sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• ÇAKAL
                  Ağa'nın Adamı
                  • 27 Haziran 2007
                  • 2545

edy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yani....

Ama hocam ne yaptim ne ettiysem bu stockbroker delisinin fikrini degistiremiyorum... Her daim "bos adam" diyor iste bana... O da itü mezunu elektrik mühendisiymis ve de gerek kutero gerekse simurg hocamizin dedigine göre ta´dan oldukca iyi anliyormus ama sahsen ben sahit olmadim daha... :d

yani bu durumda bos adam kendisi oluyor ama caktirmiyoruz... ;)
                  Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                  Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• mavilim
                    Kadrolu
                    • 15 Şubat 2009
                    • 5026

xu-100; işlem hacminin diplerde artması olumlu iken,
                    zirvelere yaklaştıkça ,artan işlem hacmine şüpheyle yaklaşılmalıdır...

Yorum

• ÇAKAL
                      Ağa'nın Adamı
                      • 27 Haziran 2007
                      • 2545

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sn.mavilimin övgü dolu sözleri için çok teşekkür ederim.yaklaşık 15 senedir süren dostluğumuzda TEKNİK ANALİZİN T sini bilmez idim.kendilerinin gösterdiği büyük sabır ve benim aşırı ilgim sayesinde balık tutmayı öğrenmeye çalışıyorum.kendisine bir kez daha ALLAH RAZI OLSUN diyorum. sanırım forumda sinir bozmaya çalışan arkadaşlar kendisini tanısa hicap duyarlar ve yaptıklarından binlerce pişmanlık duyarlar.onlara bir çift sözüm var, lütfen yazarken post etmeden bir kere daha düşünün.
                      Sayın emeklica cahillikten kaynaklanan çomak sokmaların yanında kasıtlı yapanların da olabileceğini akıldan çıkarmamak lazım.O yüzden tınmadan insanlara hizmete devam etmek lazım.Üreten insan olmanın zor bulunduğu ülkemizde çalışanı/faydalı olanı bakan gözlerin gördüğünden emin olabilirsin.Ki gördüğüm kadarı ile forum yönetimi faydalı insanların rahat hizmet edebilmesi için en üst seviyede gayretlerini gösteriyorlar.Onlarla birlikte bize birikimlerini aktaran tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım.
                      Durmak yok,yola devam.
                      Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                      Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yani....

Ama hocam ne yaptim ne ettiysem bu Stockbroker delisinin fikrini degistiremiyorum... Her daim "bos adam" diyor iste bana... O da ITÜ mezunu elektrik mühendisiymis ve de gerek Kutero gerekse Simurg hocamizin dedigine göre TA´dan oldukca iyi anliyormus ama sahsen ben sahit olmadim daha...

Yani bu durumda bos adam kendisi oluyor ama caktirmiyoruz... ;)
                        Hemde nasıl..
                        Benim grafiklerimde çizdiğim çizgileri, kafama vura vura öğretti..

Laf aramızda bilmediği şey yok gibidir..Süper akıllıdır..
                        Kardeşim gibi severim onu..
                        İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                        İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• mavilim
                          Kadrolu
                          • 15 Şubat 2009
                          • 5026

işlem hacmiyle alakalı negatif ercanın daha güzel sonuçlar
                          verdiğini söylemeliyim..

Yorum

• EDY
                            Yasaklı
                            • 15 Aralık 2008
                            • 1381

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Acikcasi Sn emeklica biz olaya sinir etmeye calisanlar degilde düsüncesiz davrananlar gözüyle bakmaya calisiyoruz... Heyhat bazen öyle seyler yasiyoruzki sinir etmeninde ötesinde provakeyle karsi karsiyamiyiz diye düsünmeden edemiyoruz... Neylersin....

Herkesin kendi capinda kendini gelistirdigi digerlerinden daha iyiyim diyebildigi bazi seyler vardir...

Dokuz seneyi asti netle tanismam... Önce forumlarda gezdim... Sonra yaklasik bes sene avrupanin en büyük chat sitesi denilen yerde sohbetlere katildim... Görev aldim oralari yönettim... Kendi sitelerimi forumlarimi yönettim... Zamanla Pc basinda olup üc satir yazmaya kalkan kisilerin ruh yapilarini kisiliklerini cözmeye calistim... Ve sanirim bu konuda kendimi oldukca gelistirdim...

Bunda cok kitap okuyor olusumunda etkisi oluyor olmali....

Bu anlamda... Sn mavilim ve dostlari icin..... Nasil diyeyim... Görünen köy kilavuz istemezmis desem yeterli olur degilmi?

Yorum

• mavilim
                              Kadrolu
                              • 15 Şubat 2009
                              • 5026

Garan; negatif ercan görünümü..

Yorum

• EDY
                                Yasaklı
                                • 15 Aralık 2008
                                • 1381

Garan; negatif ercan görünümü..
                                Nassi yani...

Hocam Ercan mercan taşmı attin ne yaptin anlayamadim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information