Günaydın,bol kazançlar..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Memsa metastock datalarını silmişim..
DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam bu memsa ne edecem belli değil gibi duruyor.Sizce sürprize hazırmıdır Tşk ed.

Yorum
-
-
MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlırsınız...
Aldıkda, hisse fiyatı neden düştü? Ben ne anladım karpayı dağıtımından karı bırak nerdeyse zarardayım, zorla küfür ettirecekler beni

Yorum
-
oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldıkda, hisse fiyatı neden düştü? Ben ne anladım karpayı dağıtımından karı bırak nerdeyse zarardayım, zorla küfür ettirecekler beni

Arkadaşım...Temettü oranı kadar fiyat düşer...Bedelsiz,bedelli sermaye arttırımı olsaydı da fiyat yine düşecekti...İşin kuralı budur...Fazla kafaya takma...Düzelir...
Kusura bakmayın hocam...Topiği işgal ettim...
Yorum
-
kâr payı dağıtılınca hisse fiyatından düşülür zaten... öyle olmasa herkes kâr payı dağıtımından önce o hisseden alırdı ve kârı alıp sonra satardıoflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldıkda, hisse fiyatı neden düştü? Ben ne anladım karpayı dağıtımından karı bırak nerdeyse zarardayım, zorla küfür ettirecekler beni

"öyleyse ne anladım kâr payından" sorunuza gelince de; verilen kâr payı ile düştüğü fiyattan aynı hisseden alındığında elinizdeki hisse sayısı artmış olur...
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkâr payı dağıtılınca hisse fiyatından düşülür zaten... öyle olmasa herkes kâr payı dağıtımından önce o hisseden alırdı ve kârı alıp sonra satardı
"öyleyse ne anladım kâr payından" sorunuza gelince de; verilen kâr payı ile düştüğü fiyattan aynı hisseden alındığında elinizdeki hisse sayısı artmış olur...
ya hisse sayısı artsın, 100ken 10000000000000 olsun, benim elimdeki para miktarı değişmedikten sonra ne anlamı var. Çok salak bişeymiş bu temettü olayı, bundan sonra dikseler girmem.
bidahada davosa gelmem
Yorum
-
bir örnek vereyim... 3-4 sene önceydi... golts vardı bende... hisse başına 1 lira temettü verdi... 23 liradan 22 liraya düştü... 22 liradan verdiği temettü kadar yine aldım... herhalde herkes aynı şeyi yaptıki aynı gün yine 23 lira oldu senetoflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya hisse sayısı artsın, 100ken 10000000000000 olsun, benim elimdeki para miktarı değişmedikten sonra ne anlamı var. Çok salak bişeymiş bu temettü olayı, bundan sonra dikseler girmem.
bidahada davosa gelmem

yani temettü güzel iş gördü ;)
Yorum
-
dün hatırlarsanız 25.451-25.489 arasındaki bir bandherif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendekste 25500 den donebılır dıyebılırmıyız?? cizikler ne diyor sn mavili?
aralığı vermiştim..Burdanda anlaşılacağı üzere
dün gelmesi gereken yere bugün gelmesi gerek diye düşünüyorum..
ama çizikler kontrolünde..
Şimdi alım için çiziklerin dönmesini bekliyorum..
Yorum

Yorum