hocam teşekkürederim.sizden bir ricam var eregliyi analiz edebilirimisiniz?
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusak garfiğinden anlamaız gereken nedir? Hocam grafik yorumlama zayıfta kusura bakmayın.
Cuma günü söyle bir diyalog vardi mavilim kösesinde.... ====>
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada bilmeyenler varsa hatirlatayim....
Keyborsa forumda tesekkür butonu vardir... Tesekkür butonuna tiklayanlardan ücret talep edilmemektedir...
Bilmem anlatabildim mi....
Yorum
-
hocam kusura bakmayın grafik okuyamıyorumda ne anlama geliyor bu grafikmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar.
Bugün tüpraş temettü dağıtımı başlıyor ve elimde bi miktar bu hisseden var, ben bu hisseyi bugun seans açılır açılmaz satarsam yani hesabıma temettunun yatmasını beklemeden satarsam bu temettuyu alamazmı?
Bilen varsa cevap verirse sevinirim, şimdiden teşekkürler, iyi günler.
Yorum
-
günaydın kazancımız bol olsunKazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar.
Bugün tüpraş temettü dağıtımı başlıyor ve elimde bi miktar bu hisseden var, ben bu hisseyi bugun seans açılır açılmaz satarsam yani hesabıma temettunun yatmasını beklemeden satarsam bu temettuyu alamazmı?
Bilen varsa cevap verirse sevinirim, şimdiden teşekkürler, iyi günler.
Alırsınız...
Yorum
-
indicatör kesişmelerine dikey çizgi atmışım..muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kusura bakmayın grafik okuyamıyorumda ne anlama geliyor bu grafik
kesişmelerde renklerin dizilişini renklerin birbirine olan konumu
hangisi üste geçince senedin yürüdüğünü ya da düştüğünü
çizgilere bakarak irdeleyeniz..
Yorum

Yorum