senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
o ne abi göremiyorum ki...şirkette resimler çıkmıyor...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
İyiki çıkmıyor kanka.Herkes görürse biz nasıl köfte yicez.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero ne abi göremiyorum ki...şirkette resimler çıkmıyor...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ooooooo kanka yamuk yapıyon ama ...ben sana temiz nakit kazanacağın hisse yazıyom ama sen bize yamuğun kralını çiziyon olmuyor amaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyiki çıkmıyor kanka.Herkes görürse biz nasıl köfte yicez.

Yorum
-
Ne yazdırıyon patron mu?senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala seyirciyiz...simurg baba yap artık kıyağını

Yorum
-
yoh nerede ...AL SATÇIÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe yazdırıyon patron mu?
olacak...
Yorum
-
Hoşgeldin.gemici bey nasıllar.ASPİRİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGün aydın olsun inşallah...;)
Yorum
-
baba geyik nerelerde.Tabelasını kimseye taktırmıyorum.engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdadamı buldunuz laa beni.
Yorum
-
baba derken.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaba geyik nerelerde.Tabelasını kimseye taktırmıyorum.
Yorum
Yorum