geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şenol nasılsın?senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşaka şaka ...uleyn şimdi dip yaparsa benden bilirsin ...1 milyon var hepsine satış yazacam şimdi seans açıldıktan sonra ...sonra dip olursa nie oldu deme ...şaka ha
Yorum
-
Hani arkdaşlar diğer tarafta geyiğin belini kırıyordu, kimse yok yahu...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇAKAL ağa da buradaymış
Yorum
-
Günlük kar,zarar hesaplarını yapıp defteri kapatan gelirsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHani arkdaşlar diğer tarafta geyiğin belini kırıyordu, kimse yok yahu...
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
Dur hocam, acele etme.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHani arkdaşlar diğer tarafta geyiğin belini kırıyordu, kimse yok yahu...
Yorum
-
Kar zarar defter kitapla ne işimiz var?Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlük kar,zarar hesaplarını yapıp defteri kapatan gelir
Geyik yapıyos, bedava yaşıyos, yiyos içiyos,
siz ne zaman ısmarlarsınız?
Yorum
-
aleyküm selam, ben çıkarken sen gel...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar az sonra gelcem ...
Yorum
-
nereye ...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleyküm selam, ben çıkarken sen gel...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ısmarlamalar geç geliyor,siz izmire geldiğiniz zaman sıçağı, sıcağına takdim ederiz.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKar zarar defter kitapla ne işimiz var?
Geyik yapıyos, bedava yaşıyos, yiyos içiyos,
siz ne zaman ısmarlarsınız?
Yorum
-
boyoz nasıl bişidir diye tadına bakacaktık ...geç geldi...biz de bakamadık...yok mu benim adrese sadece bana yollayacak boyozleriDragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterısmarlamalar geç geliyor,siz izmire geldiğiniz zaman sıçağı, sıcağına takdim ederiz.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
güzeldir lakin sıcak yenirse,soğudumu kayış gibi olursenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboyoz nasıl bişidir diye tadına bakacaktık ...geç geldi...biz de bakamadık...yok mu benim adrese sadece bana yollayacak boyozleri

kargo parası boyozdan pahalıya gelir
Yorum

Yorum