selam kıslar nasılsınız...
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nereye kalktı...şaha mı?ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha da ihlas kalktı.

al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
a.selam ...selim abi burası olmasa bizim gönderi sayısı bir olur ...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam dostlar
Yorum
-
deme yaw.. kim söyledi..senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselim abi yumurta ikinci seans dip yapacakmış
kötü haber mi var ?
zaten dün hiç kıpraşmadı..
borsa çıkarken..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
gece kızlar kıraathanesine takıldım biraz.. çaktırmadansenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.selam ...selim abi burası olmasa bizim gönderi sayısı bir olur ...

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
dana geliyor, kuzuda ney ki...yemekçi Nickli Üyeden AlıntıSn Babo abı
Ben perşembeden kalma longlara
sabah 400 ve 500 den ilaveler yaptım
şu an devam diyorum
Bizimkisi biraz deli cesareti
yoksa şu an longlamak gerçekten çok zor
ama elimiz tetikte
çakalım bak yemekçi dostumuza...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
napisiniz ya ...vurguncular...ben zarar ettim bugün hepten ...tamamiyle çıktım sinir oldum...portföyünü yaptığım çocuk sırf bugün totalde%7 yaptı ...ben zarar nasıl işse...her işte bir hayır var dedim sattım ...sabah yksgr yi 730 a yazdım ...gittim gitmiyor diye...695 den verdim ...şansa bak 735 görüldü ben sattıktan 20 dakika içinde...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdana geliyor, kuzuda ney ki...
çakalım bak yemekçi dostumuza...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
şaka şaka ...uleyn şimdi dip yaparsa benden bilirsin ...1 milyon var hepsine satış yazacam şimdi seans açıldıktan sonra ...sonra dip olursa nie oldu deme ...şaka haguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeme yaw.. kim söyledi..
kötü haber mi var ?
zaten dün hiç kıpraşmadı..
borsa çıkarken..
Yorum
-
1 milyon lotmu satış yazacaksın...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşaka şaka ...uleyn şimdi dip yaparsa benden bilirsin ...1 milyon var hepsine satış yazacam şimdi seans açıldıktan sonra ...sonra dip olursa nie oldu deme ...şaka ha
taban olma olasılığı bu durumda %99.9...
açılışta verme hemen.. ilk önce ben vereyim elimdekileri.. aktiften.. sonra sen bas taktaya:081:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
sorma aynı dertten muzdarip oldum bende..senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternapisiniz ya ...vurguncular...ben zarar ettim bugün hepten ...tamamiyle çıktım sinir oldum...portföyünü yaptığım çocuk sırf bugün totalde%7 yaptı ...ben zarar nasıl işse...her işte bir hayır var dedim sattım ...sabah yksgr yi 730 a yazdım ...gittim gitmiyor diye...695 den verdim ...şansa bak 735 görüldü ben sattıktan 20 dakika içinde...
sattıklarım yükseliyor.. istisnasız..
aldıklarım.. kıpraşmıyor.. yada düşüyor..
vardır bir hayır.. bunda da
Yorum
Yorum