Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bundan bir sene kadar önce hiçbirinizi tanımazdim
Bir gün bir siteye üye oldum
Ve yine bir gün bir hafta sonu
yokmudur dergi alan dediler
bende var dedim
Oyleyse koy siteye dediler
koymayı bilmiyorum dedim
şöyle, şöyle yap dediler
beceremem dedim
oyleyse
Balkondan aşağıya as biz gelip alalım dediler
veeeeeeeee
geyikçilerle tanışmış olduk
Derken yemekler yedik ve sohbetler ettik
ve dost olduk
Dost demek......
Başkasının kusurunu örten demek
Dost demek.........
Hatayı görmeyen demek
Dost demek............
Höşgörülü demek
Dostluk demek..........
Sevgi demek,
Şimdi farzedelim doktor haklı
veya şenol haklı
veya layoti haklı
Ama bunlar burada yazıldımı Kusura kalmayın dostlar ama
Bana görede bu Dostluğa da Arkadaşlığada sığmaz
vede kimseyi haklı yapmaz
Benim bildiğim kol kırılır yen içinde kalır
Bir kardeş bir Ağabey tavsıyesi
Bugün yine bazı sebeplerle forumdan uzak kaldım, malesef görüyorum ki yaşanan olumsuz olayların hala etkisinde millet.Geri sayfalara dönüp baktığımda silinmesi gereken bir çok mesaj var.Halbuki yeni ortam yeniden başlamayı gerektirir. Dostlar ve dostluklar hatırına Ramazan ayında bu tatsızlıkları geride bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Ayraca forumun eski müdavimleri bilir bu forumda siyasi sohbetler yapılamadı, çünkü yeri bu borsa forumu değil.Bizler başkarının fikirlerine saygı duyamıyorsak kendi fikirlerimize saygı beklemek ya da taktir beklemek ne kadar doğrudur?Ayrıca birbirini dost olarak gören ya da görmek isteyen kişiler Moteinge'nin dediği gibi "Ne yapsam, ne düşünsem onun eksikliğini duyuyorum. O da benim için elbette aynı şeyi duyardı. Çünkü o, diğer bütün değerlerinde olduğu gibi dostluk duygusunda da benden kat kat üstündü." diyebilmelidir. Bu mesajı neden alıntıladım.... Bu konularda yazılmış en doğru mesaj olduğu için. Ayrıca Engin kardeşimizden , bundan sonra bu topikteki kurallara uymayan mesajları silmesini rica ediyorum.
Tüm dostlara saygılarımla....
Bugün yine bazı sebeplerle forumdan uzak kaldım, malesef görüyorum ki yaşanan olumsuz olayların hala etkisinde millet.Geri sayfalara dönüp baktığımda silinimesi gereken bir çok mesaj var.Halbuki yeni ortam yeniden başlamayı gerektirir. Dostlar ve dostluklar hatırına Ramazan ayında bu tatsızlıkları geride bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Ayraca forumun eski müdavimleri bilir bu forumda siyasi sohbetler yapılamadı, çünkü yeri bu borsa forumu değil.Bizler başkarının fikirlerine saygı duyamıyorsak kendi fikirlerimize saygı beklemek ya da taktir beklemek ne kadar doğrudur?ayrıca birbirini dost olarak gören ya da görmek isteyen kişiler Moteinge'nin dediği gibi "Ne yapsam, ne düşünsem onun eksikliğini duyuyorum. O da benim için elbette aynı şeyi duyardı. Çünkü o, diğer bütün değerlerinde olduğu gibi dostluk duygusunda da benden kat kat üstündü." diyebilmelidir. Bu yazıyı neden alıntıladım. Bu konularda yazılmış en doğru mesaj olduğu için. Ayrıca Engin kardeşimizden , bundan sonra bu topikteki kurallara uymayan mesajları silmesini rica ediyorum.
Tüm dostlara saygılarımla....
bencede artık kapansın şu olay.... gına gelmeye başladı...
Yorum