FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
Benden laf çıkmaz.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman ha anlatma burada bilen yok.............fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
neyi neyi?gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki ......istemeden vereceğim...............
Yorum
-
Ölü taklidi yapıyor FNT fazla yaklaşma tehlikelidir.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyi neyi?

fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
DEow Jones 9618TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖlü taklidi yapıyor FNT fazla yaklaşma tehlikelidir.

Nasdaq 2079
S&P 1042
Yarın elimdeki Longları 700 puan yukarıdan okutmalıyım...
Yorum
-
okutursun...........FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEow Jones 9618
Nasdaq 2079
S&P 1042
Yarın elimdeki Longları 700 puan yukarıdan okutmalıyım...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Bende de LONG. 700 puan kesmez derim. Ama gir çık yapacaksan o başka. İyi marj kokusu alıyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEow Jones 9618
Nasdaq 2079
S&P 1042
Yarın elimdeki Longları 700 puan yukarıdan okutmalıyım...fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
abi neye güveniyorum?gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokutursun...........
söyleyeyim:
vob ile spot arasındaki makas fazla açık değil.
yarın güzel bir gün olacak.
ve yukarı dönüş başlayacak inşallah...
Yorum
-
gold ralli yapıyor.. ister istemez düşecek dolaresTheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow Jones iyi gidiyo. Bize ne faydası varsa sanki.
Ama belki bu sefer faydası olacak sanki. Dolar düşüyor bu arada.
Sen nasılsın Saim Abi?NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi neye güveniyorum?
söyleyeyim:
vob ile spot arasındaki makas fazla açık değil.
yarın güzel bir gün olacak.
ve yukarı dönüş başlayacak inşallah...
inş............................................... .NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
la la yo ti, sen bizi ti ye mi alıyorsun?LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHop pidi hop pidi...hoooooppppp
Yorum

Yorum