FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dün akşam niye yükseldi o zaman. 50 km hızla mı gidiyordu GOLD?EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergold ralli yapıyor.. ister istemez düşecek dolaresfiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
bu hafta başka işler baktımTheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow Jones iyi gidiyo. Bize ne faydası varsa sanki.
Ama belki bu sefer faydası olacak sanki. Dolar düşüyor bu arada.
Sen nasılsın Saim Abi?
yarın gideceğim borsaya
az biraz kağıdım varitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sisi nin akrabası titi mi..............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi ne ti si..kendimi titi ye alıyom ben...
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi ne ti si..kendimi titi ye alıyom ben...

k26k26
k26k26
Yorum
-
hem yaz hem iç..............FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 dk mola for tütün
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersisi nin akrabası titi mi..............
sisinin titisi var mı ki abi...
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
yok onu yıllar önce mındıkoğlu almış................LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersisinin titisi var mı ki abi...
Yorum
-
TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün akşam niye yükseldi o zaman. 50 km hızla mı gidiyordu GOLD?
anlık olarak bakmamak lazım... tr içinde durumlar ne.. millet dolardan altına mı geçiyor diye bakmak lazım..
yoksa herkesin elinde foreks yok... altın fırlayacak hemen altın alayım dolarları satayım diye...
olaya ... yarım çeyrek tam.. olarak bakmak lazım
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
O senin dediğin eskidendi. Çeyrek tedavülden kalktı. Yarım hala yarım, tam içinse tamtamlar çalıyor...EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlık olarak bakmamak lazım... tr içinde durumlar ne.. millet dolardan altına mı geçiyor diye bakmak lazım..
yoksa herkesin elinde foreks yok... altın fırlayacak hemen altın alayım dolarları satayım diye...
olaya ... yarım çeyrek tam.. olarak bakmak lazım
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
Yorum