ENGİN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
para yok hisse yok no panic.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhade leyn ..zaten canım sıkkın hisseyi kaçırdık tavan oldu 30 dakika da neredeyse elimde olsa buradan verir alttan alırdım gene 428 tavanı olan hisse şu an 426 428
Yorum
-
ekurisi nasıl, ona ne demeli? ne yapmalı acep????senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbağıra bağıra gitti senet...:040:
Yorum
-
iş bitti bana kalırsa ekürisi haftaya iş yapar anca...sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekurisi nasıl, ona ne demeli? ne yapmalı acep????al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Geçmiş olsun Allah iyilik versin...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar annemi köye yolcu edicem anneanne kalp krzi geçirmiş iyi iftarlar
Yorum
-
Kanka neyin ekürisi. Konfurtun mu?senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş bitti bana kalırsa ekürisi haftaya iş yapar anca...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Geçmiş olsun Reis.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar annemi köye yolcu edicem anneanne kalp krzi geçirmiş iyi iftarlarHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
engin geçmiş olsun ...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar annemi köye yolcu edicem anneanne kalp krzi geçirmiş iyi iftarlar
evet kanka ...alamadım gözümün önünden gitti konfrut 390 alınırdı ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanka neyin ekürisi. Konfurtun mu?
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
benim gibi amele ancak inşaat tahtası yapar
Yorum