geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
buradayım ama yazamıyorum neden dersen ...yazmak için vakit yok ...buradayım ...arada bir girip toplu okuyorum ...HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol abi nerelerdesin?
hade leyn ...varmısın cumartesi gecesi sahura...varsan varım de ...yoksa ölene dek sus konuşma...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol abin okuryazmas.
ben de isterem ..ya engin bizim bu kurabiyelerden niye haberimiz yok ...halo sende şu şalgamları yollayacaksan yola kardeşim ...ama acılı acısız diye yolla acısını ayrı yollayınca herkes acısız içiyor şalgamınıHALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin abi hep böreklere tatlılara bakıyoruz bizim keliy ne yapıyordu acep

al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ADANADEMİRSPOR...
Yorum
-
eyvallah saoalsın ...kardeşim benim ...HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol abi varlığın yeter iste her zaman sadece acılı yollarım bu defa
Yorum
-
şu avatarı kaldır gözümü alamıyom ordanayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterduruyor halen engin alt1m1 silsene

k23k23k23
ADANADEMİRSPOR...
Yorum
-
la halil'im oruca dikkat sakata sokma ...HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu avatarı kaldır gözümü alamıyom ordan

k23k23k23
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAYHAN günaha sokma millettttttti
sen nasıl modsun k24
bak icabına

ADANADEMİRSPOR...
Yorum
-
Allah kuru iftiradan saklasın , isteyen her şekilde ulaşır, kimlik bilgilerimde lazımsa veriyim halil... görüşemiyomuş... Gülüdrdün beni , Allah ta seni güldürsün kozalakların çatlasın patlasın....HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nasıl modsun k24
bak icabına

hindi gibi sağlıklımı düşündirim yani 3 gün
;)
;)
Yorum

cayycayy
Yorum