geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saol şenerim iyiyim şükürler..olsun...her ne kadar dostlarımız laflarını soksa da...sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞenol abi nasılsın iyi misin? Bu ara görüşemedik... Hiç sorma Halo ya uydum , ikizlere bulaştım... Lot sayıyom ... La benim çenem düşmüş dilim şişmiş 2 gün yazmayınca... azıcık çalışıyım size bol muhabbetler...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
dosttan düşman olmaz abi, eskide olsa yeni de olsa , eğer gerçek dostsa bazı şeyleri görmez... herkes hata yapar, önemli olan hatayı görmek değil, görmemezlikten gelmek daha büyük erdemdir... ben de sanki mükemmelmişim gibi konuştum... son olanlarla ilgili herkes kucağındaki taşı döksün diyecem daha kötü yerlere gidecek en iyisi unutmak... ben geyik topiğindeki o saf temiz dostluk ortamını sevmiştim , onun için aranıza katıldım... leke sürülmesine izin vermeyin bence... Ben açılmıyacam daha ...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol şenerim iyiyim şükürler..olsun...her ne kadar dostlarımız laflarını soksa da...
Yorum
-
sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterana 38 yazmışlar bana ........ halil yaz bakiyim , adanalı çıkacak mı?
çıktımı :081::081::081:ADANADEMİRSPOR...
Yorum
-
HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroffffffffffffffffffffffffffff dibe bak

encin abi saol

ikili dip diye buna derim..:081::081:
Yorum
-
yavlum dibe bak rakamlı dipsener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterana 38 yazmışlar bana ........ halil yaz bakiyim , adanalı çıkacak mı?
:081:
Yorum
-
rakamlardaki asalete bak beeeeENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryavlum dibe bak rakamlı dip
:081:
dur 38 38 işlem yapıyım halo nun kağıtta
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol şenerim iyiyim şükürler..olsun...her ne kadardostlarımız laflarını soksa da...

Yorum
-
hayır engin ne oldu...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol sen galericimisin bilader .al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Yorum

Yorum