şener sen ne istion dibine yazılsın
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Geyikler taze ot yer!
SA, geyikler ayip oluyor ama, börek mörek.. Benim bildigim geyikler sadece yesillik yerler, Siz en iyisi öyle kolesterol arttiran zararli börek, cörek, baklava neyimi bana birakin, ben kendimi feda edeyim.
HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin abi hep böreklere tatlılara bakıyoruz bizim keliy ne yapıyordu acep
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.
yalandan ve hırslı insanlardan nefret ederim.
Yorum
-
Kusura bakma hocam geç yazdım... Eyvallah ... beni tanıyan tanıyo zaten dibime gerek yokENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşener sen ne istion dibine yazılsın
Halil e laf yetiştiriyodum msn de
Yorum
-
ADANADEMİRSPOR...
Yorum
-
sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKusura bakma hocam geç yazdım... Eyvallah ... beni tanıyan tanıyo zaten dibime gerek yok
38 uyarmı
Yorum
-
sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKusura bakma hocam geç yazdım... Eyvallah ... beni tanıyan tanıyo zaten dibime gerek yok
no halil yes halo
no seyirci üye yes adanalı
ADANADEMİRSPOR...
Yorum
-
HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbayrammı bugün niye öptünki beni şimdi

sağlıklı düşündüm içimden geleni yaptım.
Yorum
-
s.a. beyler.warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a geyik sevenler..........
(aramızda bayan olmadığını düşünüyorum pot kırmayalım da )
Yorum
-
yok abi benim altım noktalı kalsın Ayhan abi insafa gelir bakar bende nokta çok belki noktalamaktan vazgeçerENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster38 uyarmı
Yorum
-
YILDIRIM hariç erkek geyikleerizabuzer99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a. beyler.

tasaruf yönetimindir artıksener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi benim altım noktalı kalsın Ayhan abi insafa gelir bakar bende nokta çok belki noktalamaktan vazgeçer
Yorum
-
abuzer99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a. beyler.

v.a.selam...;)
Yorum
-
SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.Aleyküm ben geldum...
hoşgeldin sınıfa geç geldin çekicem kulanı ibrikçi
Yorum
Yorum