cumleten a.selam
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamınaleyküm tüm dostlar.....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleyküm.
Ben hariç herkes buradaymış...
Yerimizi alalım.HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralo...?Aleykum selam...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteresselamunaleyküm renler kendini ren hissedenler.............
Yorum
-
sulumu susuzmu layotim..........LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın The daktırım...bu yağmurlardan sonra deniz balık yapar...bizide götür discoya..
Yorum
-
Evet Uçan tüy büyük şefin kızı "oturan kız"...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLayoti oturan kız mı bu avatardaki

Sulu..ipiyle beraber...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersulumu susuzmu layotim..........
....Babam 2 gün önce neredeyse saı kulak kadar cinekop yakalıdı..karadenizde.... offfff...magal yapmış...:040::040:***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
ahhh ahh ....sabret bizde yapmaya başlarız yakında............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet Uçan tüy büyük şefin kızı "oturan kız"...
Sulu..ipiyle beraber...
....Babam 2 gün önce neredeyse saı kulak kadar cinekop yakalıdı..karadenizde.... offfff...magal yapmış...:040::040:
Yorum
Yorum