geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ula benim ev çok yakın eyüp sultana.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEyüp sultan kartala mı taşındı.Hay mibarek.
ne zaman gideyruz?
Yorum
-
Şu Engine bir araba alsak hepimiz rahatlarız vallaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEyüp sultan kartala mı taşındı.Hay mibarek.

Yorum
-
yok bende bir dörtlük sana yazılacak edebiÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBOŞFREN
FNTbalata.

sus da otur edebinle, dut yemiş bülbül gibi...
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBOŞFREN
FNTbalata.

:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
İyi işte.Yürüyerek gel sabah.Araba ile bırakırım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula benim ev çok yakın eyüp sultana.
ne zaman gideyruz?

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Kim bıraktı geçen akşam anlık1 mi.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu Engine bir araba alsak hepimiz rahatlarız valla

Yorum
-
deli mi gördün tenhada?ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi işte.Yürüyerek gel sabah.Araba ile bırakırım.

kendi arabamla gelirim yavrum, sen gel buraya, kapının önünden seni de atarım bagaja

Yorum
-
illa kendi kendimeme 1000 memi istion.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu Engine bir araba alsak hepimiz rahatlarız valla

Yorum
-
Ben senin bildiğin kıslardan değilim ki?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeli mi gördün tenhada?
kendi arabamla gelirim yavrum, sen gel buraya, kapının önünden seni de atarım bagaja

Yorum
-
dün de police çevirdi tam duruyoduk el salladım geyik dedim geç dedi.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKim bıraktı geçen akşam anlık1 mi.

Yorum
Yorum