geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ula bu gidişle yeni nesil gelir tepemize kurar holdingi kanalizasyonu da dibimizden geçirir.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen görme, torunun görecek ya

zengin olacaklar, holding kuracaklar inşallah
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUla bu gidişle yeni nesil gelir tepemize kurar holdingi kanalizasyonu da dibimizden geçirir.
yok birşey olmaz korkma.
altyapı sağlam.
teknik temel, herşey olumlu.
olumsuz olan bir tek senin düşüncen
Yorum
-
bazı geyikler birden hortluyor abi..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağıdaki herkesi tanıyoruz az çok da,
halopale kim.Yeni mi düştü buraya

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
ben de merak ettim.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağıdaki herkesi tanıyoruz az çok da,
halopale kim.Yeni mi düştü buraya

kendini tanıtsa fena olmaz.
kimdir, neredendir?
ajan mıdır?

Yorum
-
Kim olacak.Layoti dün uyanıklık yapıp canımı sıktı.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat canını sıkan mı var?
söyle ayaklarına sıkayım

Rica edeceğim Fikret Abi
Ama ayaklarına değil direkt kafasına.
Birine yapacan ki ,bak bir daha diğeleri yapıyormu
Yorum
-
Layoti, duydun gördünVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKim olacak.Layoti dün uyanıklık yapıp canımı sıktı.
Rica edeceğim Fikret Abi
Ama ayaklarına değil direkt kafasına.
Birine yapacan ki ,bak bir daha diğeleri yapıyormu

hazırlan...
Yorum
-
yok bugün ne zaman girsiysem topiğe o mutlaka vardı.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbazı geyikler birden hortluyor abi..

Maazallah ekran başında yığılıp kalmış olmasın:040::040:
Yorum
-
benide alcanmı efdenÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoca sabah namazı Eyüp Sultan'dayım inşallah.Beklerim gel çay ısmarlayayım.

Yorum
-
Eyüp sultan kartala mı taşındı.Hay mibarek.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenide alcanmı efden
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum