senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bırak çalışsın.....ptesi garanti alacağım...........dow uçuyor..........senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaba çıkmadı ki daha nasıl çıkayım ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
çıkar mı 19:15 dedi hala burada ..yemekte söylemedim çıkacam dedi diye ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oldu çıkmadımı eleman...........al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ben de de azıcık yukarıdan alma karsan var 155 den aldım kırdı sandım bir anda bastılar aşağı ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbırak çalışsın.....ptesi garanti alacağım...........dow uçuyor..........al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
pazartesi. ya tavan ya taban............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de de azıcık yukarıdan alma karsan var 155 den aldım kırdı sandım bir anda bastılar aşağı ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow 9410 üstü kapanış yeniden 9700 laflarını söyletir...
söyletsi yaw....
cayy
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpariteye bak be ...143 olmuş bir saat önce 14192 idi ...
oy oyyyyy..... paztesi sağlam bir gap bizi bekler..NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
bakacağız...............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroy oyyyyy..... paztesi sağlam bir gap bizi bekler..itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
uçtun yine...............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 misafir kullanıcı

birgün herksess burda olcak........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruçtun yine...............
sadece temenni... ;)NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
Yorum