senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu hafta küllüm zarardayım ...hem de çok kötü verdiğim tiyolardan belli değilmiydi...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkes yediğini öder......bu gün işler kesattı............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
doğru......senin okumanı sağlaması yeter............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bütün yazılara tşk ediyorum
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
orasını ..........gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneresi abartma............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
senin de katkın olmadı değil benim zararlara..............karlara saydım............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hafta küllüm zarardayım ...hem de çok kötü verdiğim tiyolardan belli değilmiydi...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
karıştırma orayı burayı...........senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorasını ..........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gerçi ben onlardan değil başkalarından yazdım ...karsanla boyner kazandırdı ....ama 3 gündür çok al sat yaptım ..aldıklarımızdan fazlası gitti...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin de katkın olmadı değil benim zararlara..............karlara saydım............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ben bulaşmazdım ki abi...beni hiç gördün mü o topiklerde yazdığımı ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol bu arada yırtmışsın atılmaktan sadece okuyucu olmanın faydaları.........al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
olsun ne demis usa lı atalarımız today in tomorrowu var.............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçi ben onlardan değil başkalarından yazdım ...karsanla boyner kazandırdı ....ama 3 gündür çok al sat yaptım ..aldıklarımızdan fazlası gitti...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sende bendensin..........hiç işim olmaz............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bulaşmazdım ki abi...beni hiç gördün mü o topiklerde yazdığımı ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
hiç yazmamışımdır şimdiye kadar geyik yetiyor bana ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende bendensin..........hiç işim olmaz............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
baba çıkmadı ki daha nasıl çıkayım ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydi git..............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
Yorum