cevat kim.............ikincisi mavilim ben geldim diye mi gitmiş...........
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercevat kim.............ikincisi mavilim ben geldim diye mi gitmiş...........
ağam hoşgeldin
iyi günde iyiyi,kötü günde kötüyü degil her durumda dogruyu görmeye çalışın...bu borsanın altın kurallarından birisidir...
Yorum
-
Vadinin sobacısı.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercevat kim.............ikincisi mavilim ben geldim diye mi gitmiş...........
Mavilim nereye gitmiş?Desene onu da kaçırdın.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sağol hocam............K A R A H A N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağam hoşgeldin
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Şu nickin altındaki ne yazarı değiştirsinler.AĞA yakışır abi sana.Ben de adamın.K A R A H A N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağam hoşgeldin
Yorum
-
Devam et hadi devam et.....gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurtunada vadinede.................
Yorum
-
Erhan yeter sana.Bak iskenderi bile temizledi kamil.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteretmeyeyim....salarsın vadicileri.............
Yorum
-
Al gel cemaati/güneysu hariçgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertanımam erhanı merhanı.......iskenderinde kebabını severim..........
.İskender feda ossun sağa.
Yorum
-
B.düzünde kime sorsan bilir beni.:081::081:Ateşer kebaba otur,10 dakkada oradayım.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeleyim adresi yaz...............
Yorum
Yorum