ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aha da ellediler.Sana laf yetiştiricem diye okeyi yedik kafamıza.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersazın suçu ne be........git kendine vur yada birine vurdur..............
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sana dönme demedim mi.............dinleme beni dönersen başına gelecek var...............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha da ellediler.Sana laf yetiştiricem diye okeyi yedik kafamıza.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Başı maşı kalmadı.Ellediler.:081::081:Ortak isyanlarda.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersana dönme demedim mi.............dinleme beni dönersen başına gelecek var...............
Yorum
-
uyanık.....ortağını mı ortaya attın.............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşı maşı kalmadı.Ellediler.:081::081:Ortak isyanlarda.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Bu seferde yenilirsen ayvayı yedim.Aha bu saatte dondurma ısmarlatır.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruyanık.....ortağını mı ortaya attın.............

Yorum
-
gel ben vereyim........yeni aldım migrostan sıfır.............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu seferde yenilirsen ayvayı yedim.Aha bu saatte dondurma ısmarlatır.

Yorum
-
tecrübe budur...........ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoyle mi!!!

Yorum
-
nereye yazdın............bakalım ne zaman kullanacaksın.............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazdım bunu.
Yorum
-
çakalın derdi kuzu............postunu bana yolla..........adresim aşağıda.........ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAgam şort muyuz long muyuz,bugün.Çıktı mı kuzu parası?
Yorum
-
Ön teker nereden giderse arka teker oradan gider, derler bizde.;)gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertecrübe budur...........Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
O kaa kalabalıkta zor düşer post.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakalın derdi kuzu............postunu bana yolla..........adresim aşağıda.........
N-gin varken hele.
Yorum
Yorum