alafyu faxxxxxxxxxxxx
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kim soktu la bu fax'ı buraya.k24k24k24WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbırak ayak yapmayı guneysu
alırım durumlerını

bız dusmeyız allah dusurmesın
dusenı kaldırırız evelallah
Hoşgeldin FAX.;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Ula bu çakma Ağa'yı da nereden buldunuz.WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercakal adamım
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
o kelimeyi yazdırana değil yazana kızacan kanka ...bir demiş olabilir...yazan kim ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUla bu çakma Ağa'yı da nereden buldunuz.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Forumda başka yazacak yer bulamadım buraya bari yazayım abiler.
şimdi mavilim abinin abinin topiğinden geliyom.acayip mutsuzum.:040:
Dolar-TL grafiğini görünce pert oldum sanki.
Onun analizleri doğrudur.Offfffffffffffffffffffff..ooFfffffffffff ne zaman yükselcek bu Dolar yaw.k24
Yorum
-
takma kafana ...kimisi de bu yükselişte bişi kazanmadı ...Tekke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumda başka yazacak yer bulamadım buraya bari yazayım abiler.
şimdi mavilim abinin abinin topiğinden geliyom.acayip mutsuzum.:040:
Dolar-TL grafiğini görünce pert oldum sanki.
Onun analizleri doğrudur.Offfffffffffffffffffffff..ooFfffffffffff ne zaman yükselcek bu Dolar yaw.k24al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKim soktu la bu fax'ı buraya.k24k24k24
Hoşgeldin FAX.;)seni referans göstermiş... yoksa üye olamıyorduÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUla bu çakma Ağa'yı da nereden buldunuz.

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum