dün hamdi amca bana kıyak yaptı 16 ve 17 den biner tane aldım alır almaz tavana yazdım 30 dakika bile süremedi gitmesi hisselerin ...
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gömeyim mi?senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün sağlam halatları bağlayın ...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
kafana göre kanka...süt için biri büyük konuşmuş...sütün topiğinden ...olursa sağlam gider zaten çok geride kaldı ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGömeyim mi?
a.selam ...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi günler.....bol kazançlar ehl-i geyik...............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
bjk alıyos fener verıyossenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboşver kanka o durumları hiç açma...ne alıyos ne veriyos kanka bugün ...
Yorum
-
alamıyon ki verirsin de ...bir laf derdi babam ...alan yokken satanı ,satan yokkene alanı derdi...Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbjk alıyos fener verıyos

altını parlatıyoruz 306 dan dün doldurdum küpü...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
baban doru solemıssenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralamıyon ki verirsin de ...bir laf derdi babam ...alan yokken satanı ,satan yokkene alanı derdi...
altını parlatıyoruz 306 dan dün doldurdum küpü...
kupu patlatmada sıkı tut
Yorum
-
bana kim el ixir ...Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana doru solemıs
kupu patlatmada sıkı tut

sıkı sıkı tutuyorum ...izlemeden bakmam lazım yoksa elden gider...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
a.selam şekerim...poha battık çıkamıyos 710 dan verelim diyos ama nerede...mavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamın aleyküm merabayın millet
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum

Yorum