Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yarın akşam dürümler kubilaydan elinde bjk vardı ilk seans satayım dedi...satma dedim ...yanındaki adamda sat diyormuş çok yükseldi diye...ikinci seansta tavan kapadı ...615 i geçerse 7 olur dedim ...yarın ikinci seans 7 olur inşallah
forum sahibine yakışmıyor tarafsızlık nerede kardeşim
burda taraf tutma diye bir şey yok şenolcum simurg bey bizi aydınlatacak faydalı bilgiler vermiş kendisine burdan en derin sevgi ve saygılarımı iletip teşekkür ediyoruım
yarın akşam dürümler kubilaydan elinde bjk vardı ilk seans satayım dedi...satma dedim ...yanındaki adamda sat diyormuş çok yükseldi diye...ikinci seansta tavan kapadı ...615 i geçerse 7 olur dedim ...yarın ikinci seans 7 olur inşallah
akşam maçtan sonra ordayım söyle ona kıvırmasın sakın misafirim vardı falandı filandı anlamam ben
akşam maçtan sonra ordayım söyle ona kıvırmasın sakın misafirim vardı falandı filandı anlamam ben
2000 dane almış olum ...4800 biliyordum maliyet 5 miş ...yuh dedim benim yerime de ye sen ...bu hafta yokum malum ...haftaya da ısmarlamaz resil herif...
bizim emeklilikçi kısdan profitorol yedim bugün 695 den verdik...kısa dedim ki hazırlan ikinci seans malı vercez dedim o da gitmiş 695 e satış girmiş...ben 7 ile 710 arası verme niyetim vardı ...kısmetine 695 den gitmiş...bi seviniyor hiç sorma ...yine alcaz dedim 620 ila 640 arasında gülüyor ...
2000 dane almış olum ...4800 biliyordum maliyet 5 miş ...yuh dedim benim yerime de ye sen ...bu hafta yokum malum ...haftaya da ısmarlamaz resil herif...
haftaya beraber gideris kıs o zaman anca beraber kanca beraber
bugun ruyamda muhterem bı zat gordum sızlere cok uzulmus.. degıl 26 260 sene gecse bunlar yıne gulmezler dedı sen bugun bu fenerzede arkadaslarının dertlerıne deva oluver dedı nasıl olacaksak
bugun ruyamda muhterem bı zat gordum sızlere cok uzulmus.. degıl 26 260 sene gecse bunlar yıne gulmezler dedı sen bugun bu fenerzede arkadaslarının dertlerıne deva oluver dedı nasıl olacaksak
Bugün diye bi hisse var mı ki*
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum