Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
banada abı senolu cakalı ıyı keklıyom borcum var dıye tam kek bunlar dıyordu
yıyos ıcıyos gezıyos para vermıyoss dıyor habıre
yesin kardeşim benim helal olsun da ...ben den bişi yemedi ki hiç ...evime gelip gitmişliği vardır en fazla bizde bişiler yemiştir...ama çakalın kahvaltılıklarını simidini yemişliği vardır ...
İnanırmısın o sıra ekran boştu bir bakayım dedim ...biri alışı 12,9 olana kadar verdi...o sıra da biri de alım yaptı sanırım 13.4 kalktı ...sonra verdiler alıcı 13,2 deydi oradan kapanmasın en kötü 13,3 den kapansın diye 100 dane daha alım gireyim dedim ...ama o sıra satış girmişim yanlışlıkla ...zaten hemen düşmesiyle kalkması bir oldu ...ben de diyorum niye 13,3 alımım olmadı diye meğer satmışız...kısmet değil miş...bugün kü işlemlerimi görsen gülersin elixir tahtadaki...sanki dersin ki tahtayı ben sürükledim ...hangi kademeye alım girsem o kademenin üstü kalktı ..
Yorum